Maraja Keri promenila zanimanje EVO čime se sada bavi

Maraja Keri ušla je u svet brendiranih alkoholnih pića, lansirajući novu liniju krem likera…

Pevačica sa nekoliko Gremi nagrada, objavila je da je njena nova Black Irish kompanija otvorena, i da u svojoj ponudi ima tri ukusa koja se mogu kupiti. Prema pisanjima tamošnjih medija, alkoholni napitak zvanično je lansiran prošlog ponedeljka, a sadrži 17 procenata alkohola.

Black Irish je trenutno dostupan u tri ukusa – original, bela čokolada i slana karamela. Kompanija proizvod opisuje kao “napravljen i proizveden u Irskoj, unutar sertifikovane, održive ustanove sa 50 %o obnovive energije”, dodajući da njihovo piće “slavi izuzetni kvalitet sa mešavinom zrelih irskih viskija i superiornih mlečnih proizvoda poteklih sa iriskih farmi”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

Slavna pevačica podelila je ove vesti na društvenim mrežama, fotografijom na kojoj nosi svetlucavu zlatnu haljinu na plaži, iza flaše Black Irish. Kako kaže, ime njenog brenda je “razigrani omaž njenom crnačkom i irskom nasleđu”. Svaki ukus dolazi u pakovanju od 750, odnosno 50 ml, dok su zatvarači flaša stilizovani njenim inicijalima i vizualom leptira.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

“Skoro dve godine radim na ovom projektu i jako mi je drago što ga konačno mogu podeliti sa vama. Želela sam da kreiram nešto što će biti otelotvorenje praznične sezone i dati nam razlog da slavimo svakog dana”, kaže Maraja.

Luxury Experience