Mananalu – brend flaširane vode Džejsona Momoe predstavlja vodu inspirisanu novim filmom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mananalu (@mananalu)

Kompanija Džejsona Momoe, Mananalu, lansira ograničeno izdanje flaše „Akvamen i izgubljeno kraljevstvo“.

U pokušaju da se uhvati u koštac sa globalnom krizom i zagađem od plastike za jednokratnu upotrebu, vrhunski brend vode Mananalu, koji je osnovao poznati glumac i okeanski aktivista Džejson Momoa, upravo je predstavio svoju flašu ograničenog izdanja „Akvamen i izgubljeno kraljevstvo“.

Ovo izdanje dolazi kao proslava predstojećeg blockbaster filma i ima za cilj da inspiriše potrošače da se pridruže borbi protiv zagađenja plastikom. Sa karakterističnim dizajnom trozupca inspirisanim legendarnim oružjem kojim upravlja Akvamen, i raskošnim zlatnim čepom, ova flaša je više nego samo kolekcionarski predmet – ona je simbol ekološke odgovornosti.

Džejson Momoa nije samo superheroj na ekranu, već i u stvarnom životu. Flaša sa temom Akvamena ima dizajn trozupca, odajući počast posvećenosti lika zaštiti okeana. Brend Džejsona Momoe fokusira se na podizanje svesti o štetnom uticaju plastike na našu planetu i nudi opipljivo rešenje kroz obećanje “Drink One, Remove One”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mananalu (@mananalu)

U partnerstvu sa rePurpose Global, za svaku kupljenu Akvamen flašu, Mananalu se obavezuje da će ukloniti plastiku u vrednosti jedne flaše vode iz okeana. Do danas, ova inicijativa je uspešno spasila ekvivalent od 14 miliona plastičnih flaša od zagađivanja naših mora. Mananalu etos je jasan: svaki gutljaj je korak ka čistijem okeanu bez plastike.

Mananalu upućuje poziv obožavaocima Akvamena i entuzijastima životne sredine da učestvuju u nagradnoj igri za šansu da osvoje putovanje za dvoje u Los Anđeles na projekciju filma „Akvamen i izgubljeno kraljevstvo“ u decembru. Ova inicijativa služi ne samo kao proslava filma već i kao prilika da se zajednica uključi u razmišljanje o svojoj ulozi zaštitnika okeana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mananalu (@mananalu)

Flaša „Akvamen i izgubljeno kraljevstvo“, dostupna je na sajtu Mananalu i odabranim prodavnicama, nudeći jedinstven način da se doprinese borbi protiv zagađenja plastikom dok uživate u osvežavajućoj vodi u ekološki svesnom pakovanju.

Pored svojih specijalnih flaša, Mananalu nudi niz osnovnih ukusa – Pure, Pink Grapefruit, Tahitian Lime i Lilikoi Passion. Po ceni od 19,98 dolara za pakovanje od 12, ove aluminijumske flaširane vode ne sadrže zaslađivače i kalorije. Voda koja se dobija odgovorno, lokalno je klimatski neutralna i deo je inicijative 1% For The Planet, čime se pojačava posvećenost održivosti.

Luxury Experience