Macallan slavi 60 godina Džejmsa Bonda novom kolekcijom viskija

Ako volite Džejmsa Bonda i viski, pretpostavljamo da će vas obradovati nova Macallan kolekcija...

Poznati brend je povodom 60. godišnjice Džejmsa Bonda lansirao limitirano izdanje Macallan James Bond. Kolekcija sadrži ograničenu seriju single malt viskija i ima za cilj da obeleži šest decenija filmova o Džejmsu Bondu, a stvorena je u saradnji sa EON produkcijom i sadrži šest flaša inspirisanih agentom 007.

Sam single malt viski je kreirala Kirsten Kembel, majstor za proizvodnju viskija The Macallan, a inspirisan je očaravajućim likom Džejmsa Bonda i njegovim škotskim nasleđem. Sa švajcarskim zlatom i ABV od 43,7%, svaka flaša single malt sadrži i broj agenta Džejmsa Bonda, 007.

Komentarišući kolekciju, globalni kreativni direktor The Macallan, u izjavi je rekao: „Ovog oktobra, Džejms Bond će proslaviti svoju 60. godišnjicu najduže i jedne od najomiljenijih franšiza u svetu zabave, koja obuhvata 25 filmova tokom šest decenija i šest glavnih glumaca tokom tog vremena. Kao dva renomirana svetska brenda, delimo mnoge sinergije, posebno kao moderni inovatori koje povezuje naše škotsko nasleđe.“

The Macallan X James Bond će se prodavati po ceni od 650 dolara u The Macallan Online butiku i odabranim prodajnim mestima širom sveta.

Luxury Experience