Macallan Lifestyle kolekcija: šarm i elegancija Škotske u vašem domu i životu

Macallan Lifestyle kolekcija prenosi čaroliju slavne destilerije iz bara u svakodnevni život, transformišući svaki aspekt zabave i gostoprimstva u efikasan i jednostavan način za izražavanje elegancije...

Kolekcija uključuje izbor proizvoda od stakla, posuđa, šejkera za koktele, odeće, jedinstvenih komada za spoljašnju upotrebu i putovanja, unikatnih umetničkih radova, pisaćih potrepština, dodataka za trpezariju i mirise. Kako saznajemo, nastala je rezultat saradnje najfinijih škotskih majstora i umetnika s Macallan brendom, uključujući istaknute saradnike poput Johnston's of Elgin, London Undercover, Hamilton & Inches i Kingdom Scotland.

Neke od zapaženih stavki u kolekciji uključuju:

Macallan Ghillie’s Tweed Weekend Bag torbu vrednu 750 dolara, izrađenu od posebnog Ghillie’s Tweeda. Tu je takođe i Macallan Estate sveća, vredna 100 dolara, sa luksuznim mirisom kreiranim od strane škotske kuće luksuznih mirisa Kingdom Scotland.

Macallan Ice Ball Maker, vredan 820 dolara, pravi kugle leda koje sporije tope od tradicionalnih kocki, produžavajući vam uživanje u savršenoj čaši viskija. Macallan Classic Silver manžetne, vredne 400 dolara, izrađene od čvrstog srebra oblikovane su u formi Easter Elchies kuća na Macallan imanju.

Macallan Classic Cashmere šal, vredan 450 dolara, izrađen je od 100% kašmira sa ekskluzivnim Ghillie’s tweed dizajnom, a na kraju možemo reći da je ova kolekcija ekskluzivno dostupna u Macallan Estate Boutique i Macallan Online Boutique​​​​​.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience