Macallan lansira viski u saradnji sa Stelom i Meri Makartni

Macallan, jedna od najprestižnijih destilerija u Škotskoj, sarađuje sa poznatim sestrama Makartni na kolekciji viskija inspirisanom prirodom.

Ovo je prvi zajednički projekat modne kreatorke Stele Makartni i fotografa i medijske ličnosti Meri Makartni.

Kolekcija pod nazivom „TOGETHER: A Collection for The Macallan by Stella and Mary McCartney“ rezultat je njihovog zajedničkog interesovanja za održivost, zanatsko umeće i zaštitu životne sredine. Sestre Makartni su bile inspirisane sećanjima na Škotsku, gde su provodile vreme sa svojim ocem Polom Makartnijem, legendarnim muzičarem i članom Bitlsa.

Kolekcija uključuje ograničeno izdanje viskija The Macallan Stella McCartney Edition, koje je upakovano u reciklirani papir sa biljnim bojama i ukrašeno fotografijama Meri Makartni koje prikazuju lepotu škotskog sela. Viski je napravljen od najboljih sastojaka i ima bogat i kompleksan ukus sa notama vanile, meda, citrusa i drveta.

Pored viskija, kolekcija nudi i niz lifestyle dodataka kao što su rančevi, šalovi, ćebad, sveće i šolje, koji su napravljeni od organskih ili recikliranih materijala i ukrašeni motivima prirode. Sve ove proizvode dizajnirala je Stela Makartni i odražavaju njenu filozofiju etičke mode.

Kolekcija TOGETHER: A Collection for The Macallan by Stella and Mary McCartney dostupna je od oktobra 2023. To je jedinstvena prilika za ljubitelje viskija i mode koji žele da podrže dobre stvari dok uživaju u luksuznom iskustvu.

Luxury Experience