Lebron Džejms lansira limitirano izdanje Lobos 1707 Anejo tekile

Lebron Džejms nije mogao da izostane iz panteona bogatih i slavnih uključenih u industriju alkoholnih pića.

NBA superzvezda je prvi put sarađivao sa brendom tekile Lobos 1707 2021. godine, a sada dolazi da predstavi novo ograničeno izdanje pića.

"WOW WOW WOW!!“, napisao je napadač Lejkersa u objavi na Instagramu u kojoj je najavio partnerstvo i lepe vesti podelio sa svojih 154 miliona pratilaca. „Predstavljamo Lobos Tequila 1707 Limited Edition Añejo. To je zaista remek-delo! Dostupna je u odabranim prodavnicama i zaista je kolekcionarska flaša. Dizajn je zapanjujući, sa plavim, jasnim i zlatnim elementima, zapečaćenim tamnoplavim voskom na poklopcu. Dostupne su ograničene količine. Bože, izgleda tako lepo!”, dodao je košarkaš.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 👑 (@kingjames)

Prema saopštenju za štampu brenda, tekila Lobos 1707 Anejo je već dobila zlatnu medalju na Svetskom takmičenju pića u San Francisku 2023. Novo izdanje se pridružuje ostalim ponudama brenda: Lobos 1707 Joven, Reposado, Extra Añejo i Mezcal Artisanal.

Lobos 1707 Anejo sazreva između 12-18 meseci u buradima od američkog belog hrasta, dolazi u 9.000 flaša i služi se sa ledom, prema brendu.

Lobos 1707 tekile se kreću po cenama od 49 do 159 dolara, dok nova tekila u saradnji sa Lebronom košta 99 dolara i dostupna je u odabranim prodavnicama i preko sajta Lobos 1707.

Luxury Experience