Lady Gaga x Dom Perignon - oda stvaranju i radu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Brend šampanjca grupe LVMH po drugi put je sarađivao sa Lejdi Gagom.

Luksuzni brend vintage šampanjca i američka pevačica, tekstopisac i glumica pomeraju granice kreativnosti kombinujući svoju kreativnost od 2021. Ovogodišnja kampanja se fokusira na važnost „kreativnosti“, a prati je i najnovije izdanje Dom Perignon Vintage 2013.

Novo poglavlje saradnje Dom Perignon x Lady Gaga slavi posvećenost inspirativnom radu. Njihova zajednička vizija o činu stvaranja materijalizovana je u filmu koji je režirao francuski režiser muzičkih spotova, grafički dizajner i kantautor Woodkid, a objavljen je i niz fotografija koje je snimio italijansko-američki fotograf i reditelj Mario Sorenti. Sedeći za klavirom u mračnoj prostoriji, ona piše i svira melodiju, isprekidanu zvukom gudačkih instrumenata. Muzika dostiže svoj vrhunac dok trupa skulpturalnih plesača oživljava u francuskom manastiru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Pravljenje Dom Perignona je čin stvaranja koji sa svakom berbom obnavlja majstor podruma, Vinsent Čaperon. Njegov kreativni proces je sličan radu Lejdi Gage, jer oboje pristupaju svojoj umetnosti kao obliku rada. Osim inspiracije, tu je posvećenost, zanat i izuzetan i strastven rad.

Dom Perignon Vintage 2013 slavi 2013. godinu proizvodnje vina. Posle hladne, vlažne zime, proleće je bilo prohladno i izuzetno kišovito. Vruće i suvo leto je, međutim, bilo blagotvorno za kvalitet grožđa. Šampanjac Dom Perignon Vintage 2013. otkriva se u nizovima boja - zelena eukaliptusa, mente i vetivera, žuto-narandžasta šljiva mirabel, cvet kajsije i narandže, smeđa bibera, kardamoma i štapića sladića, i na kraju srebrnasta koja dodaje sjaj ovom napitku. Osećaj u ustima je elegantan, dok u završnici dominira slanost koja ostavlja dubok osećaj konzistencije.

Luxury Experience