Koliko košta najskuplji kolačić na svetu?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Last Crumb (@lastcrumb)

Last Crumb, poreklom iz Los Anđelesa je napravio najskuplji kolačić na svetu o kom nema mnogo detalja, osim njegove cene.

Jedina sigurna stvar u vezi sa ovim kolačićem Last Crumb je da nećete želeti da ostavite nijednu mrvicu na tanjiru, bilo zato što mislite da je najukusniji na svetu ili zato što ima previsoku cenu od 12 hiljada dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Last Crumb (@lastcrumb)

Last Crumb nije uključio svoje rerne da bi ispekao bilo koji kolačić, već onaj koji je postigao nivo izuzetnosti i mogao da parira bilo kojoj kreaciji koju pripremi bilo koji kuvar sa Michelin zvezdicom. Brend poreklom iz Los Anđelesa je osnovan sa jedinom misijom na umu, odnosno stvaranjem savršenih kolačića, gde svaki prolazi kroz trodnevni proces i toliko su dobri da ćete poželeti da se oprostite od tradicionalnih bakinih kolačića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Last Crumb (@lastcrumb)

Njegov tvorac se zasitio prosečne hrane i nakon preseljenja u Holivud započeo je svoje buntovno putovanje kako bi svetu pružio najbolje iskustvo sa ukusnim kolačićima. Za sada je Last Crumb zadržao za sebe sastojke koji se nalaze unutar kolačića napravljenih od najfinijih i najređih sastojaka koje mogu da nabave, a otkriveno je da jedna kutija kolačića košta 12 hiljada dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Last Crumb (@lastcrumb)

Svaki dolazi u kutiji pažljivo dizajniranoj da odražava luksuz onoga što je unutra. U idealnom slučaju, treba ih jesti sveže pečene, što ih verovatno ograničava da odu predaleko od Los Anđelesa. Ovi kolačići su pripremljeni od ručno odabranih vrhunskih sastojaka, uvezenih sa cele planete i upakovani sa dovoljno ukusa da „blagoslove“ vaše nepce.

Luxury Experience