Johnnie Walker Blue Label slavi Godinu tigra novim dizajnom

Johnnie Walker - svetski proizvođač škotskog viskija broj jedan, lansirao je ekskluzivno ograničeno izdanje JW Blue Label Lunar New Year 2022. Dizajnirano je od strane kineskog umetnika Šan Đijanga za proslavu godine Tigra.

Viski sadrži složene ilustracije Tigra sa zlatnim krilima i odaje počast moćnoj životinji kao simbolu snage i napretka. Boca dalje prikazuje muzu visoko među planinskim oblacima, koja se penje ka modernoj metropoli da bi prikazala prosperitet, napredak i sreću.

Komentarišući, umetnik Šan Đijang je rekao: „U poslednje dve godine trijumfovali smo nad ogromnim izazovima. Iskoristio sam tu misao da sa pozitivnošću pogledam na godinu koja je pred nama i koristim kinesku mitologiju i ideju napretka, da uvek idem napred, da inspirišem svojim dizajnima i otkrijem ideje iz moje kulture koje su u skladu sa brendom Johnnie Walker."

Ograničeno izdanje JW Blue Label Lunar New Year 2022 sada je dostupno u odabranim prodavnicama širom sveta. Brend će takođe lansirati još dve verzije koje je ilustrovao Šan Đijang – John Walker & Sons King George V Lunar New Year Limited Edition Design i John Walker & Sons XR 21 Lunar New Year Limited Edition Design.