Jack Daniel’s & McLaren predstavljaju svoju prvu ograničenu seriju viskija

Džek Danijel i Brus Meklaren nikada nisu imali priliku da se sretnu, ali verujemo da bi bili dobri prijatelji. 

Sada se spajaju sa ograničenim izdanjem McLaren X Jack Daniel’s Tennessee Whiskey koji odaje počast osnivačima.

Partnerstvo između brenda viskija Jack Daniel's i Formula 1 tima McLaren Racing je najavljeno u septembru, a sada je stigao prvi rezultat ove saradnje u vidu nove specijalne boce ograničenog izdanja sa dizajnom koji je i prepoznatljiv i nov.

Viski u novoj Jack Daniel's McLaren Racing flaši ograničenog izdanja je isti Old No. 7 koji poznajete i volite — Tennessee  viski sa 80 procenata kukuruza, 8 procenata raži i 12 procenata sladnog ječma. Ali nova etiketa i kutija imaju za cilj da odaju počast osnivačima obe kompanije - samom Džeku Danijelu i Brusu Meklarenu. Ime Jack Daniel's je zvanično registrovano daleke 1866. godine, dok je McLaren Racing osnovan skoro vek kasnije, 1963. Jack je postao jedan od najvećih brendova viskija u celom svetu, dok je McLaren osvojio mnoge trke, uključujući 20 Formula 1.

„McLaren i Jack Daniel's su dva najpoznatija brenda širom sveta, i mi smo uzbuđeni što možemo da proslavimo naše partnerstvo specijalnom flašom koja ukazuje na naš zajednički duh nezavisnosti, autentičnosti i smelosti“, rekla je potpredsednik i globalni direktor Jack Daniel's, Sofija Anđelis, u izjavi.

„Radili smo sa timom McLaren a na razvijanju neuporedivih iskustava za ljubitelje trka i viskija, i jedva čekamo da podelimo više o tome šta imamo u planu. U našoj 60. godini obeležavamo veliko nasleđe našeg tima, koje je započeo Brus Meklaren“, dodala je Luiz Meklaren, izvršna direktorka brenda i marketinga McLaren. „Ova flaša ograničenog izdanja je još jedan fantastičan način da podelimo ove proslave sa našim obožavaocima, sećajući se i Brusa i Džeka – dvojice istaknutih osnivača.

Nova flaša viskija će se pojaviti u maju, tako da ako ste obožavatelj trka Formule 1 i viskija držite oči otvorene – brend kaže da će biti dostupan na „odabranim tržištima Formule 1 širom sveta“.

Luxury Experience