Hennessy proslavlja 300. rođendan svog osnivača

Više slika

Više slika

Kakva je to proslava ako nije grandiozna? Ne želeći da 300. godišnjica rođenja osnivača, Ričarda Henesija, prođe bez pompe, Hennessy je predstavio limitiranu ediciju Richard Hennessy Magnum...

Kako bi predstavili savršeni omaž svom osnivaču, slavni brend je kreirao jednu od najređih mešavina ovog brenda konjaka do sada u svom ateljeu u Francuskoj. Prati je upečatljivi dekanter od 1,75 litara, koji je osmislio ikonični dizajner Danijel Libeskind, koristeći lepotu Baccarat kristala i vrhunsku maštu za stvaranje efekta levitacije.

Richard Hennessy Magnum sadrži portret irskog vojnog oficira i biznismena, reflektovan kroz kristal koji je urezao francuski kaligraf Nikolas Ušenir. Ova kolekcionarska flaša dolazi sa dve Richard Hennessy čaše od rezanog kristala, pipetom i držačem. Konjak je ovde pravi dragulj, sa cvetnim notama, blagim začinima, muskatnim oraščićem, notama kože i naznakama komorača.

Po ceni od impresivnih 22,000 dolara, Richard Hennessy Magnum je limitiran na samo 110 primeraka i biće dostupan putem privatnih prodaja i u Hennessy kućama širom sveta.

Luxury Experience