Hennessy predstavlja novo specijalno izdanje svog ikoničnog konjaka

Hennessy Very Special izdanje ima dugotrajnu istoriju ekskluzivnih saradnji unutar realma umetnosti i ulične kulture, predstavljajući nam flaše limitiranog izdanja sa potpisima KAWS, Futura i A$AP Ferg…

Proširujući svoju ponudu, ove sezone, slavna kuća konjaka udružila se sa francuskim čudotvorcima, Les Twins. Kroz svoju karijeru, Les Twins su kreirali veličanstveni portfolio, koji uključuje brojne globalne saradnje, kao i devet godina turneje sa Bijonse, u ulozi njenih glavnih plesača, pri čemu su samouki! Obeležavajući ne samo prvi put da se slavni brend udružuje sa dinamičnim umetnicima živih performansi, njihova saradnja nam po prvi put predstavlja dve flaše istog limitiranog izdanja – po jednu za svakog blizanca, koja je inspirisana procesom proizvodnje konjaka.

Les Twins su bili pozvani u turu Maison Hennessy u Francuskoj, gde su posetili vinograde, destilerije i veličanstveni podrum pića, kako bi uspeli da istraže i razumeju čitav proces pripreme ovog ikoničnog pića. Par se vratio u studio zajedno sa svojom novom inspiracijom, prevodeći to putovanje u umetnički pokret, koji su potom koristili kako bi formirali osnovu dizajna flaše limitiranog izdanja.

Govoreći o predstojećem saradničkom projektu i njihovoj vezi sa Maison Hennessy, Loren i Lari Buržua, odnosno Les Twins, kažu: “Poseta Chateau De Bagnolet bila je kao šetnja kroz francusku istoriju. Znali smo da želimo da kreiramo nešto sasvim novo jer ova kuća konjaka ima neverovatnu priču, sa izobiljem strasti iza sebe. Verovali ili ne, njihova saga rezonuje sa našom pričom, 250 godina kasnije”.

Više informacija o novom izdanju, uključujući cenu i dostupnost, biće poznato kako se približimo zvaničnom datumu lansiranja, koji takođe još uvek nije otkriven.

Luxury Experience