Hennessy je predstavio konjak Dame Jeann vredan 710.000 dolara

Hennessy je predstavio svoje najluksuznije izdanje do sada – Dame Jeanne konjak u saradnji sa proslavljenom francuskom umetnicom Neli Sonje.

Umetničko delo je jedinstveno i prikladno za svaku proslavu ili posebnu priliku. Novo ultra-luksuzno izdanje je inspirisano ličnim strastima proslavljene umetnice prema prirodi i pticama. Sa perjem najveličanstvenijih ptica – vodomara, tragopana i pozlaćenim perjem petlića, krajnji rezultat predstavlja priznanje njenoj izvrsnosti i ličnom talentu.

Proces stvaranja tako finog konjaka je skoro jednako uzbudljiv kao i sam Dame Jeanne. Inspirisan nasleđem i stručnošću osme generacije majstora, Renoa Filju De Žeronda - i naglašen njegovom karakterističnom kreativnošću u industriji, ovo je najdragocenija mešavina u njegovoj karijeri do sada. Sazrevao je u hrastovim buradima, a zatim je flaširan u staklu kako bi se sprečilo starenje.

Fini konjak sadrži nagoveštaje začinjenog hleba, panetona i marmelade. Da bi se sačuvao kvalitet i stabilnost konjaka, tečnost će biti transportovana u deset boca od jednog litra, pri čemu dizajn svake boce upotpunjuje kreaciju umetnice.

Konjak Dame Jeanne će se prodavati po ceni od neverovatnih 709.780 dolara isključivo u Hennessy butiku u Harodsu.

Luxury Experience