Dženifer Lopez ulazi na tržište alkoholnih pića sa tri koktela Delola Spritz

Superzvezda Dženifer Lopez ulazi na tržište vrhunskih alkoholnih pića lansiranjem brenda The House of Delola.

Njeni proizvodi su kokteli bez glutena napravljeni od prirodnih biljaka i manje kalorija od tradicionalnih mešavina. Naravno, tu su i prelepe flašice u boji, koje svakako odgovaraju temperamentu latino pevačice. 

Prvo izdanje Delola Spritz dostupno je u tri originalna koktela: Bella Berry Spritz (sa bobicama, hibiskusom i vrhunskom votkom), Paloma Rosa Spritz (grejpfrut, zova i vrhunska tekila) i L'Orange Spritz (narandža, marakuja i premium amaro).

Delola će se nuditi u odabranim prodavnicama, vinarijama, restoranima i barovima od aprila, počevši, naravno, u Sjedinjenim Državama i nastaviti na globalnom tržištu u narednih nekoliko godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

„Volim da se zabavljam i opuštam sa prijateljima, ali nikada nisam pronašla piće koje mi odgovara. Tražila sam nešto u čemu bih mogla da uživam i da se uklapa u moj životni stil. Pošto nisam uspela da pronađem, odlučila sam da napravim Delolu. Moji ciljevi su bili bolji sastojci, bolji ukus, manje kalorija od tradicionalnih koktela i nije potrebno mešanje sastojaka. Nešto lako, zabavno, sveže i ukusno. Znala sam da će drugi to ceniti. Delola daje ljudima slobodu da uživaju u finom koktelu bez rezanja, ceđenja i mešanja. Svaki koktel je flaširan u prelepoj staklenoj flaši i spreman za posluživanje. Samo dodajte led i uživajte. Započela sam ovo putovanje pre dve godine i tako sam uzbuđena što ću konačno podeliti Delolu sa svetom“, rekla je Lopez.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delola (@delola)

Zvezda je otkrila kolekciju koktela na jednoj italijanskoj obali, koja je ujedno i njeno omiljeno utočište za odmor. Pevačica je bila inspirisana da razvije sopstvene osvežavajuće koktele na bazi alkohola bez veštačkih boja i bez svih šećera koje tradicionalni kokteli mogu da sadrže.

Razvoj Delole počeo je ​​2020. u partnerstvu sa veteranima industrije pića Kenom Ostinom i Dženom Fagnan i njenim menadžerom i poslovnim partnerom Benijem Medinom. Lopez je takođe angažovala Linet Mareru da usavrši recepte. Marera je proglašena za najboljeg barmena na svetu 2021. godine i poznata je po svojoj sposobnosti da kreira koktele svetske klase.

Za više informacija o novim Delola Spritz izdanjima Dženifer Lopez možete posetiti sajt Delola.

Luxury Experience