Džejmi Foks lansira viski „Brown Sugar Blend“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BSB Whiskey (@bsbwhiskey)

Glumac, muzičar i preduzetnik Džejmi Foks udružio se sa WES brendom kako bi lansirao BSB Whiskey.

Nakon dve godine pedantne izrade i inovacija, BSB Whiskey, skraćeno od „Brown Sugar Blend“, obećava da će redefinisati iskustvo viskija sa svojim ultra-glatkim ukusom i zadivljujućom ambalažom.

„Uvek sam verovao u život punim plućima, negujući svaki trenutak. Posedovanje brenda koji odražava ovu filozofiju bio je moj san“, kaže Foks, vlasnik i kreativni direktor BSB. „Lansiranjem ovog viskija sam oduševljen što okupljam ljude kako bi proslavili život i stvorili nezaboravne uspomene.“

BSB Whiskey vešto spaja aromatični začin cimeta sa umirujućom slatkoćom smeđeg šećera, što rezultira profilom ukusa koji je i smeo i primamljiv. Ambalaža proizvoda odražava njegov inovativni duh, sa elegantnom mat crnom flašom ukrašenom natpisom brenda koji svetli u mraku, obezbeđujući da se BSB viski ističe na bilo kojoj polici ili društvenom okupljanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BSB Whiskey (@bsbwhiskey)

Aromatizovani viskiji su zabeležili porast popularnosti prošle godine, dostižući rekorde na tržištu SAD. Sa Džejmijevim kreativnim pravcem, BSB otelotvoruje savršenu fuziju mode, sporta i nostalgije, nudeći potrošačima jedinstveno čulno iskustvo.

Sa svojim bogatim iskustvom i partnerstvima sa slavnim ličnostima, WES brend je spreman da poveća prisustvo BSB viskija na tržištu. Proizveden i flaširan u Kolumbiji, BSB viski je dostupan širom zemlje i u odabranim maloprodajnim objektima širom Sjedinjenih Država u flašama od 750 ml sa 70% ABV.

Luxury Experience