Dostava iz Dubaija – Magnatum pizza sa belim tartufima vredna 800 dolara

Ako ste navikli da lovite ponude pizze na akciji ova vest bi vam mogla umanjiti apetit.

U restoranu luksuznog Address Beach Resorta u Dubaiju, omiljena brza hrana cele planete pretvorena je u gurmanski užitak vredan 800 dolara.

„Pizza Magnatum“, kako je zovu, služi se u restoranu Via Toledo i kreacija je kuvara Frančeska Kala, koji je takođe proglašen za najboljeg pizza majstora na svetu u 2019. Kako kaže, „Moje kuvanje prati gurmanski stil“.

Luksuzna verzija klasičnog italijanskog jela uključuje izdašnu količinu belog tartufa Alba. Sezonski sastojak se smatra draguljem kulinarskog sveta i nesumnjivo je skup i ukusan. Da bi napravio pizzu Magnatum od 800 dolara, kuvar Kalo nabavlja tartufe od takozvanog „Čoveka tartufa“ iz Dubaija, Masima Vidonija.

Naravno, oni koji žele da preskoče skupo jelo mogu da probaju i druge opcije u restoranu, kao što su vegetarijanska pizza sa kremom od tikvica, patlidžana, paprike, bundeve i brojne druge specijalitete. S druge strane, kratka poseta sajtu restorana Via Toledo je dovoljna da shvatite da šta god da izaberete sa menija, izvesno je da će račun biti u „gurmanskom stilu“.

Luxury Experience