Dictador vas vodi u Kolumbiju za 1,5 miliona dolara da napravite sopstveni rum u zlatnoj boci

Kolumbijski brend Dictador proizvodi luksuzni rum i postavio je cilj: ostvariti prodaju od milijardu dolara sa svojim izuzetnim alkoholom flaširanim u jedinstvenim ekskluzivnim bocama.

Da bi to postigla, kompanija je razvila ekskluzivan plan koji prati njen duh. Dictador je nedavno najavio lansiranje nove serije, M-City Golden Cities. Ovo je iskustvo samo po pozivu gde će srećni članovi moći da otputuju u destileriju i stvore sopstvenu mešavinu ultra retkog ruma.

Kako se navodi u saopštenju kompanije, da biste bili među ovom elitom, morate biti „istaknuti poznavalac likovne umetnosti, majstor stila i kulture i jedan od retkih kreatora ukusa sa izuzetnom vizijom i inspiracijom“.

 

Oni koji se kvalifikuju moći će da putuju u Kartahenu da rade sa glavnim destilatorima i kreiraju sopstvenu jedinstvenu mešavinu, što znači da nijedna boca nikada neće sadržati isto piće kao druga.

Pored toga, flašu od jednog litra u kojoj će biti smeštena svaka jedinstvena mešavina kreirao je poljski umetnik M-City i biće napravljena od 24-karatnog zlata sa ugraviranom mapom grada koja je najvažnija za vlasnika.

Prema brendu, cena za svaku bocu počinje od 1,5 miliona dolara, a prve su već prodate. Kada ovaj broj prodaje dostigne magičnu cifru od milijardu dolara, serijal M-City Golden Cities će se završiti.

Za više informacija o tome kako da se pridružite klubu vrednom milijardu dolara i obezbedite sopstvenu flašu ruma, možete kontaktirati Dictador direktno putem njihovog sajta.

Luxury Experience