Chivas lansira luksuzni viski u saradnji sa brendom Balmain

Kada dva stručnjaka u industriji udruže snage, rezultat nije ništa drugo do spektakularan! Upravo je najavljena saradnja francuske modne kuće Balmain i brenda Chivas lansiranjem dve serije viskija limitiranog izdanja.

Kolekcija Balmain x Chivas XV, kako je zovu, predstavlja Chivasov 15-godišnji blendirani škotski viski sa znacima pariske modne kuće u dva dizajna boca specijalnog izdanja.

Prva serija viskija se sastoji od samo 200 pojedinačno numerisanih zlatnih flaša od jednog litra. Flaše su ukrašene zlatnim lancima i metalnim oklopom, dok je druga serija (koja se sastoji od 2.000 flaša od 7 dl) oblikovana oko Balmainove prepoznatljive siluete sa lancima i kaiševima i podjednako je luksuzna.

Kolekcija viskija je razvijena u partnerstvu sa kreativnim direktorom Balmaina, Olivijeom Rustenom koji napominje da su preveliki zlatni lanci koji su sastavni deo modne kuće zapravo oslikavanje „prkosnog duha“ i „smelog i drskog stava“ koji karakteriše oba brenda.

"Baš kao i Balmain, Chivas se uvek pridržavao najviših standarda, a nijedna se kuća nije plašila da pomera granice i krši zastarele konvencije. Oni koji su već upoznati sa svetom Balmain primetiće da ova jedinstvena saradnja uključuje potpis kuće - preveliki zlatni lanac", komentarisao je Olivije Rusten, kreativni direktor Balmaina.

Baš kao što je Balmain razvio svoju viziju i srušio modne granice sa mlađom generacijom, Chivas redefiniše šta škotski viski znači za novu generaciju ljubitelja pića koja je svesna statusa. Saradnja sa Balmainom označava početak uzbudljive godine za Chivas, koji prolazi kroz najveću transformaciju u svojoj istoriji.

Kako bi proslavili lansiranje, Chivas i Balmain će takođe predstaviti reklamne panoe u brojnim gradovima, zajedno sa modnim filmom u kom učestvuje Balmain armija.

Kolekcija Balmain x Chivas XV pojavila se na policama 5. oktobra 2021. godine, pri čemu će se prva serija prodavati po ceni od 217 dolara, a druga po ceni od 104 dolara.

Luxury Experience