Aman tekila: simfonija elegancije i fuzije

U svetu destilovanih žestokih pića, AMAN Tekila se pojavljuje kao brend koji prevazilazi puko zatvaranje u flašama.

Naziv „AMAN“ ima veliki značaj, oličava „sigurnost“ na arapskom i „ljubav“ na španskom. Ova osećanja obuhvataju filozofiju brenda, ukorenjenu u viziji njegovog vlasnika, Herarda Madrigala. Danas, Madrigal je oblikovao brend tekile koji uzdiže savremenu meksičku genijalnost i kulturno bogatstvo kroz njegovu prepoznatljivu prizmu.

AMAN Anejo Cristalino se pojavljuje kao jedina posuda sa hromiranim gradijentom na tržištu tekile, koja se može pohvaliti raskošnom ekstravagancijom. Njegov dizajn crpi inspiraciju iz sveta prirode, sa stilizovanim konturama u stilu agave i savremenim, vitkim oblicima, stvarajući ikoničan, izvajan izgled. Pionirski metalik gradijent, prvi u svojoj kategoriji, prikazuje dragoceni eliksir kroz široku stranu flaše. Proizvedena od fuzije 85% tekile koja je sazrevala u bačvama devičanskog crvenog vina proizvedenih od francuskog hrasta i 15% u buradima od američkog hrasta, Cristalino Anejo personifikuje harmoničan spoj ukusa. Proces dekolorizacije uključuje pažljivo filtriranje aktivnog uglja u pet faza, sa intervalima mirovanja između svake filtracije kako bi se sačuvali suštinski atributi tekile.

Nakon dekolorizacije, dalje oplemenjivanje povećava bistrinu i blistavost tekile, što je kulminiralo izuzetnom tekilom Cristalino Anejo, koja raspolaže melodičnim nizom mirisa, obuhvatajući začinjeno drvo, sušeni duvan, kuvanu agavu, nijansirane notama vanile, guave, breskve i grožđa. Na nepcu, dominacija drveta pronalazi ravnotežu sa taninima grožđa i nežnim voćnim nijansama, pružajući trajan i nezaboravan rasplet.

AMAN Tekila predstavlja svedočanstvo spajanja žara, zanatske finoće i meksičkog nasleđa isprepletenog sa Madrigalovom ličnom odisejom. Ova tekila poziva ljubitelje da uživaju u suštini ljubavi i sigurnosti sadržanoj u svakoj pažljivo izrađenoj flaši.

Luxury Experience