100 funti za fantastičan sladoled

U svetu slatkih poslastica postoji nekoliko deserta koji se klasom izdvajaju od ostalih. Londonski proizvođač sladoleda Snowflake Luxury Gelato kreirao je Billionaire Soft Serve sladoled, koji definitivno pripada posebnoj kategoriji.

Ovo nije običan sladoled. U pitanju je luksuzan desert ukrašen zlatnim listićima i perlama i čak jestivim dijamantima, doduše kreiranim od šećera.

Fantastični slatkiš teži 350 grama,  a ovo jestivo blago kreirano je od ručno izrađenog korneta potopljenog u madagascan tamnu čokoladu koja je dekorisana zlatnim perlama. Kornet je zatim napunjen sladoledom od slanog karamela i preliven karamelizovanim pekan orasima, belgijskim belim čokoladnim tarturfima ispunjenim karamelom i makaronsima sa ukusom maline. Sladoled je dodatno ukrašen karamelom i Cadbury pahuljicama.

Cena ove poslastice je £100 pa je jedno sigurno-ne oduzima vam samo novac već i vreme koje je neophodno da se ovaj slatkiš napravi (15 minuta) kao i da se pojede.

 

U ponudi je takođe i Snowflake Luxury Gelato na štapiću po ceni od £5 za sve one koji bi da probaju famoznu poslasticu ali se ne mogu odvojiti od velike sume novca.

N.V.T.