Sigurna investicija za vašu budućnost u Beogradu

Da li znate da je pored odabira karijere i životnog partnera, kupovina stana jedna od težih odluka u životu?

Kada kupujete stan ili kuću, vi ne “padate” na zidove i krov, vi u stvari zamišljate lepu viziju vašeg budućeg života. Ljudi ne prave selekciju nekretnine, oni se u nju jednostavno zaljubljuju. Kupidonove strele vaše potencijalne nekretnine imaju tendenciju da vas pogode pravo u srce. I u novčanik naravno, ali ulagati u nekretnine slično je poput investiranja u dragoceni nakit, retke umetničke slike i antičke predmete – koji vremenom dobijaju na vrednosti.

Investicija u nekretnine je ne samo sigurno finansijsko ulaganje, već i zalog za godine zabave, sreće i neprocenjive uspomene koje će trajati doživotno.

Ako imate na raspolaganju značajna finansijska sredstva i ne želite da vremenom izgube na vrednosti, jedna od sigurnijih solucija je kupovina stana ili neke druge nekretnine. Ali pazite, lov na stan u kojem ćete osetiti neopisivo dobru energiju čim kročite je kognitivni izazov.

Međutim, ukoliko je taj stan na ekluzivnoj lokaciji kraj reke, poput projekta Belgrade Waterfront onda je vaše ulaganje nesumnjivo odličan potez. Sa dobrom nekretninom - ne možete izgubiti. Investirate u jedno, a dobijate bezbroj stvari koje su besplatne: najlepši zalazak sunca, pogled na umirujuću vodu, spektakularnu scenografiju, dugu iznad mosta…

Vrednost nekretnina u Beogradu je u porastu, pa je iz tog razloga veća i potražnja za izdavanjem i kupovinom stanova, a u prilog tome ide i rast broja turista za koje Beograd predstavlja novi kosmopolitski Berlin ili Njujork, ili romantični Pariz sa očaravajućim životom kraj Sene.

Beograd je postao interesantno mesto za ulaganje u nekretnine. Znamenitosti poput Beogradske tvrđave, Ade Ciganlije, kao i obale reka, ostavljaju jak utisak na sve turiste i posetioce iz unutrašnjosti. Zbog velike potražnje nekretnina kraj reka u narednim godinama cene će sigurno rasti, i kada je prodaja i kada je izdavanje u pitanju. 

OVO JE VAŠA ŠANSA DA ZARADITE!

Vaš stambeni i emotivni interes. Uređene obale, marine i nautički turizam postaju specifično i zaštitno obeležje Beograda. Sagrađena oko prepoznatljive Kule Beograd, monumentalna i pažljivo projektovana četvrt Belgrade Waterfront udahnuće novi život ovom prostoru, kao i gradu u celini.

Sava Promenada, dugačka 1,8 km, daje novu dimenziju stanovanju pored reke, dok će centralni park, nekoliko hotela svetskog ranga i veliki bulevar s kafeima, restoranima i maloprodajnim objektima upotpuniti dopadljiv životni stil Belgrade Waterfronta, definišući ga kao mesto za provod i turističku atrakciju u svim bedekerima, koja se ne sme propustiti.

Sve svetske metropole ljubomorno štite svoje reke, a izlazak na obale je vrhunska privilegija njihovih stanovnika. Da ne pominjemo drevne civilizacije kojima su reke bile izvor života. Naš Beograd sa Belgrade Waterfrontom, koji je prvi projekat te vrste u Srbiji, dobija produžetak prestonice, na samoj obali reke.

Zamislite buđenje u suncem okupanom stanu, s pogledom na reku i jutarnje alase? Neprocenjivo.

Ovo ulaganje u nekretnine, naročito u novogradnji, itekako ima svojih prednosti, koja se najviše tiču onih kojima je to prvi stan, pa mogu da računaju i na određene poreske olakšice i povraćaj PDV-a. Takođe, krediti za kupovinu stanova nikad nisu bili povoljniji, što trenutno sve ide u prilog ulaganju u ovu vrstu investicija.

A koliko je isplativo postati vlasnik stana u Belgrade Waterfrontu, najbolje govore brojke: vrednost nekretnina u okviru ovog projekta u proseku raste 7% godišnje. Istovremeno, raste i cena iznajmljivanja stana, i to 5% na godišnjem nivou. Računica kaže da je godišnjih prihod od iznajmljivanja stana od 60 kvadrata samo u prvih 12 meseci 8.640 EUR. Kada se od ovih prihoda oduzmu troškovi kao što je porez, prosečan godišnji povraćaj investicije u periodu od jedne do tri godine iznosi 10,6%, na period od sedam godina 13,4%, a na period od 10 godina 16,2%.

Ovaj spektakularni novi centar grada koji projektuje kompanija Eagle Hills, obuhvatiće više od 6000 stambenih jedinica svetskog ranga, najveći tržni centar na Balkanu, vrhunske hotele, mesta od kulturnog značaja, obrazovne institucije, savremene zdravstvene objekte i mnogobrojna mesta za provod.

STAMBENA PONUDA BELGRADE WATERFRONTA

U novom centru grada, u Belgrade Waterfrontu, živeće više od 14.000 stanovnika.

BW Residences, prve dve stambene zgrade u okviru projekta, nalaze se na ekskluzivnoj lokaciji, a dizajn se skladno nadovezuje na reku i gradski park, istorijske arhitektonske forme, mnogobrojne živopisne kafiće i restorane… Sinergija ovih elemenata uticala je na nastanak novog i dinamičnog života na desnoj obali reke Save.

Belgrade Waterfront obuhvatiće i The Residences at The St. Regis Belgrade i The Residences at W Belgrade.

The Residences at The St. Regis Belgrade nalaze se u Kuli Beograd, upečatljivoj građevini visokoj 168 metara, koja će biti najviši hotel i stambena zgrada u Srbiji. Najluksuzniji stanovi biće smešteni u rasponu od 14. do 39. sprata.

Stan u koji ste se zaljubili, u emotivnom smislu nema cenu. Svaki od ponuđenih stanova zadovoljava najviše standarde savremenog dizajna, uz sveobuhvatnu upotrebu vrhunskih materijala, kako bi vaš novi dom pružao osećaj istinske sofisticiranosti.

Za vaš novac dobijate najbolje. Bez obzira na investirani novac, postajete bogatiji. Bogatiji za jedno nemerljivo pozitivno i suptilno okruženje, na spektakularnoj lokaciji, mesto na kom ćete kreirati nezaboravne uspomene koje su, složićete se, ekstra bonus na uloženu investiciju.