Rijana planira proširenje imperije i osniva Fenty Kids

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Modna ikona, preduzetnica i pevačica Rijana, rešila je da predstavi liniju za bebe i decu, koja se sastoji od odeće, aksesoara i obuće…

Sada kada je i sama postala majka, po svemu sudeći Rijana želi da proširi svoje poslovanje i podari dodir svoje magije deci i bebama. Poslovna žena je prema navodima podnela zahtev za zaštitu imena Fenty Kids.

Sudeći prema skrinšotu koji je objavio nalog Pop Crave, Fenty Kids će se sastojati od sledećih proizvoda: odeće, odeće za plivanje, odeće za plažu, teniske odeće, odeće za surfovanje i skijanje, odeće za bebe, pidžama za bebe, čizmica za bebe, portikli koje nisu od papira, tekstilnih pelena, kapica, kapica za plivanje, šnalica, šešira, kecelji, šalova, marama, kaiševa, tregera, donjeg veša, bodija, čarapica, helanki, narukvica i obuće.

U poslednje vreme, Rijana svoju imperiju širi na više načina. U oktobru, dobili smo dojavu da je podnela zahtev za zaštitu novog R logoa za liniju proizvoda, a sada nam deluje da će taj logo biti povezan sa proizvodima koje će lansirati kao deo promocije svog nastupa na Super Bowl, dok takođe može biti namenjen i robi koju će plasirati tokom svoje predstojeće turneje.

Luxury Experience