Rijana je debitovala na Forbsovoj godišnjoj listi milijardera sa 1,7 milijardi dolara

Ove godine joj se pridružilo još 235 ljudi.     

U novoj 2022. Rijana svakako zaslužuje titulu najpopularnije zvezde i to nije samo zbog toga što je postala mama. Magazin Forbs objavio je svoju godišnju listu milijardera na kojoj je ukupno 236 ljudi zauzelo počasno mesto. Istina, prošle godine su u ovaj rejting odjednom ušle 493 osobe, što znači da je novčanik 257 bogataša odjednom postao tanji za više od hiljadu dolara.

Međutim, poznata preduzetnica se očigledno ne plaši loših rezultata, pošto je Rijana debitovala u izdanju finansijske publikacije sa bogatstvom od 1,7 milijardi dolara. I dok svi znamo Riri po njenoj kreativnosti, njen meteorski uspon je u velikoj meri posledica njenog udela u kozmetičkoj liniji Fenty Beauty, kao i brendu donjeg veša SAVAGE X FENTY. Postala je prva milijarderka sa Barbadosa i još uvek nosi titulu najbogatije muzičarke na svetu.

Zvezdi su se pridružili i reditelj Gospodara prstenova Piter Džekson, investitor Džared Kušner i Melinda Gejts. U geografskom smislu milijarderi predstavljaju 34 zemlje, sa 62 nova milijardera u Kini, SAD na drugom mestu sa 50 predstavnika po broju dolarskih brucoša, a Indija zatvara prva tri sa 29 novih milijardera. Istina, među dobitnicima iz celog sveta je samo 33 žene i samo njih 11 su  zaista „napravile“ bogatstvo, dok su ostale naslednice bogatstva.

Nadamo se da će sledeće godine dame osvojiti još više mesta u najrelevantnijim oblastima savremene industrije.