Nakon samo dve godine: LVMH gasi Rijanin Fenty modni brend

Pandemija koronavirusa nije poštedela nikoga, pa čak ni boginju kao što je Rijana…

Robin Rijana Fenti po svemu sudeći ostala je bez svoje ready-to-wear modne linije, koju je plasirala pod okriljem LVMH. Skoro dve godine nakon njenog lansiranja u Evropi, ova linija visoke mode zatvara se permanentno, jer nije uspela da podnese nedaće pandemije koja još uvek traje i koja je zaista pred nas stavila neverovatne izazove. Dodajte tome visoke cene komada iz njene kolekcije koji su oličenje Ririnog ličnog stila, poput naočara za sunce od 300 dolara ili potpetica od 800 dolara, i stvari vam zaista postaju jasne.

Ipak, uzimajući sve to u obzir, fanovi slavne preduzetnice/pevačice i dalje će moći da uživaju u ponudama njenih Fenty Beauty, Fenty Skin i Savage x Fenty linija. Modna linija je otišla u zaborav, ali su se Rijana i LVMH dogovorili kako bi zajedno radili na Fenty Ekosistemu. Od početka ove godine, na Instagram nalogu njenog brenda nije bilo nijedne objave, niti se nova kolekcija pojavila od novembra, a Rijanina muzička karijera je takođe na pauzi.

Kako stoji u zvaničnoj izjavi LVMH konglomerata: “Rijana i LVMH su zajednički došli do odluke gašenja ready-to-wear aktivnosti u Evropi, čekajući bolje uslove”.