Kata Rocks - Kako da posedujete luksuznu vilu iz snova?

Da li ste maštali o luksuznoj vili na nekoj egzotičnoj destinaciji? Verovatno jeste, ali vas je odvratila činjenica da morate da brinete o njoj i kad se završi vaš odmor. Kata Rocks nudi odlično rešenje…

Sunce, more u svim nijansama plave, pesak poput najfinijeg pudera, pocrnela koža, mleko za sunčanje sa mirisom kokosa i ledeni džin-tonik u vašoj ruci. Mislite da je ovakva scenografija nestvarna?

Deluje kao komplikovan i nedostižan san posedovati vilu u srcu raja, ali zašto imati nekretninu na moru koja će nakon što završite sa odmorom biti prazna tokom cele godine?

Ukoliko imate mogućnosti i razmišljate o investiciji u kojoj biste i uživali i prihodovali, Kata Rocks vam pruža rešenje za posedovanje ultra luksuzne vile koju ćete iznajmljivati drugima u periodima kada u njoj ne boravite. Egzotični predeli i kokteli koje ispijate na slamku dužine 2 metra, zavaljeni u tapaciranu garnituru vašeg Edena, na korak su od vas, već nakon čitanja ovog teksta.

Kata Rocks rizort koji se nalazi u Puketu na Tajlandu, spada u jedan od najboljih hotela sa 5 zvezdica na svetu i nudi vam mogućnost kupovine neke od vila koja će vam donositi novac od izdavanja u periodima kada u njoj ne boravite,Tu je osoblje Kata Rocks, koje će voditi računa o svemu.

Zavodljiva mešavina stila, uz spokoj, kao i prepoznatljivo Thai gostoprimstvo, nude vam neponovljivo lifestyle iskustvo na obali Andamanskog mora. Vrhunski dizajn, nenadmašna lokacija, privatnost i par ekselans usluga, sve to dobijate ukoliko se odlučite da kupite jednu od vila Kata Rocks Sky Pool Vila.

Izgrađena uglavnom od betona, nerđajućeg čelika i stakla, građevina podseća na super modernu jahtu. Kao neprikosnovena ikona među rezidencijalnim rizortima u svetu, pruža vam uslugu butik hotela sa 5 zvezdica.

Višestruko nagrađivani kompleks na samoj obali, smešten je na brdovitom terenu između dve plaže, a sve Sky vile koje su u ponudi imaju fantastičan pogled na more i sopstvene privatne bazene. U mogućnosti ste da odaberete jednokrevetnu, dvokrevetnu, trokrevetnu, Sky Pool Vilu ili četvorokrevetni Penthaus. Za koji god tip vile da se odlučite postajete vlasnik jednog beskompromisnog savršenstva. Pored neverovatnih 6% povraćaja investicije, koji garantuje Kata Rocks, postajete i član prestižnog kluba luksuza, Infiniti Luxury Club.

Kao vlasnik nekretnine dobijate pristup beskonačnim pogodnostima, beneficijama, popustima i besplatnim pozivima na prestižne događaje poput Kata Rocks The Superyacht Rendezvous, gde su svi vlasnici vila pozvani na ekskluzivan događaj sa ostalim vlasnicima jahti, industrijskim profesionalcima i luksuznim medijima.

 

Delimična investicija u Kata Rocks moguća je po ceni od 11 miliona THB (300.000 dolara), a uključuje opcije koje garantuju 6% povraćaja investicije od rentiranja za 3 godine.

Kata Rocks nudi i totalno vlasništvo nad imovinom počevši od 42 miliona THB odnosno 1,2 miliona dolara. Vlasnici kluba takođe dobijaju ekskluzivne pozivnice za mnoge događaje, kao što je Monaco Grand Prix ili Hong Kong Sevens turnir.

Kupovina imovine u Kata Rocks-u je jednostavno lifestyle odabir sa čvrstim investicionim opravdanjem. Izgrađen na odličnom zemljištu kraj okeana, na jednoj od najlepših plaža Puketa, ovo mesto nudi fantastiču dugoročnu investiciju u godine luksuznog života.

Puket je atraktivna lokacija, a eksperti predviđaju da će se na tržištu luksuznih nekretnina ovo ostrvo konstantno razvijati. Fantastične plaže, mnogobrojne zabavne pogodnosti, moderan aerodrom i najsavremenije bolnice uz sofisticirani tržišni miks, čine Puket top destinacijom iz snova.

Tropska monsunska klima i prosečna temperatura od 29 stepeni celzijusa tokom cele godine, pružaju vam priliku da prostor rentirate svih 365 dana u godini.

Kata Rocks vam nudi impresivnu kolekciju prvoklasnih pogodnosti - od dizajnerskog podruma vina sa preko 250 flaša pića, do jedinstvenog kulinarskog iskustva organizovanog samo za vas unutar vile uz lično prisustvo šefa.

Enterijer vila je posebna priča! Moderan otvoren prostor opremljen je Natuzzi nameštajem u neutralnim tonovima, što se sjajno nadovezuje na podjednako atraktivan eksterijer u nautičkom stilu, sa privatnim bazenom od 7 ili 14 metara, udobnim garniturama za sedenje, ligeštulima i pogledom na Koh Pu ostrvo.

Svaka vila opremljena je najnovijim izdanjem iPad tehnologija koja pruža mogućnost gostima  da kontorlišu sve u okruženju. U vilama se takođe nalazi najnovcija povezanost mobilnih telefona sa 4G internet pristupom kao i besplatni međunarodni pozivi putem namenskog mobilnog telefona.

Kao jedan od najuspešnijih razvojnih projekata u svetu, Kata Rocks je do sada osvojio preko 20 prestižnih internacionalnih nagrada uključujući i London award za “Najbolji apartman na svetu”. Kao rizort, osvojio je još 8 prestižnih nagrada uključujući i International Hotel Awards u januaru 2015. za “Najbolji mali hotel u Azijskom pacifiku”.

Pored toga što ćete se na ovom mestu osećati kao da ste dodirnuli nebo, Kata Rocks vam nudi niz gotovo epskih iskustava poput Culinary Cinema, što je jedinstven koncept koji spaja kulinarstvo i omiljenu zabavu – gledanje filma. Svaki gost dobija misteriozan meni za degustaciju, dizajniran tako da poboljša specifičan filmski doživljaj. Tajanstvene kutijice sadrže ukusne kanapee, a kako radnja filma otpočne, u određenim momentima tokom gledanja filma biće vam signalizirano trepćućim svetlom, koji od zalogaja treba da probate u određenom trenutku!

Ukoliko ste tek stigli u vašu luksuznu vilu sa neke udaljene destinacije, jet leg je zagarantovan! Osoblje hotela će se pobrinuti da u idiličnom Infinite Luxury Spa centru isprobate tretman Nap Pod koji će omogućiti da se resetujete i prilagodite novom vremenu. Nap Pod koristi psihoakustičnu tehnologiju, koja pruža neuromuskulaturnu masažu, koja pomaže da olakšate simptome od dugotrajnog leta i dovodi vas u stanje duboke relaksacije.

Na kraju svakog dana možete se prepustiti retkom i egzotičnom džinu - The Spirit of Kata Rocks, koji se eksluzivno proizvodi samo za ovaj rizort, a sadrži u sebi čak 17 tropskih biljki - peruanske bobice, anđelika divlji ginseng i mešavinu Thai bilja i začina uključujući limunovu travu i bosiljak.

Kata Rocks nudi raznovrsne usluge, uključujući uslugu konsijerža, pranje veša i čuvanje dece. Recepcija radi non-stop, a osoblje će vam rado izaći u susret oko organizovanja lokalnih obilazaka i iznajmljivanja automobila. Gostima koji žele ostati aktivni na raspolaganju je fitnes i spa centar, kao i 35 metara dugačak hotelski bazen. Kao vlasniku sve vam je dostupno. Dovoljno je samo da podignete slušalicu i poručite neku uslugu.

Budite u društvu odabranih i poznatih, koji poseduju vilu upravo u ovom rizortu. Osoblje Kata Rocks kompleksa učiniće da se osećate privilegovano, a kada niste tu, slobodno prepustite brigu o vašoj vili profesionalnom osoblju.

Ovde se ne osećate kao VIP, ovde ste VIP!

Za više informacija posetite ‘Prices and Information’.