Kako izgleda život imućnog princa Saudijske Arabije?

Njegova vikendica je francuski zamak od 300 miliona dolara, dok se na njegovoj jahti nalazi najskuplja slika na svetu sa potpisom Leonarda da Vinčija vredna 450 miliona dolara…

Mohamed bin Salman Al Saud, tridesetsedmogodišnji krunisani princ Saudijske Arabije vodi izuzetno luksuzan život, o kakvom najbogatiji ljudi sveta mogu samo da sanjaju.

Mohamed bin Salman Al Saud kolokvijalno poznat po svojim inicijalima MBS je prestolonaslednik i premijer Saudijske Arabije. Mladi lider rođen 1985.godine takođe je lice veoma bogate kuće Saud i oličenje talasa napredovanja, razmišljanja van okvira i ogromnih ambicija. Naravno, beskrajne kraljevske jame bogatstva dovoljna su motivacija da se planira nova avangardna Saudijska Arabija na način koji se smatra preskupim i za najbogatije ljude sveta, ali to je upravo ono što definiše ovog čoveka. Dolazeći iz skuta luksuza, čuveni princ ima hrabrosti da uradi nezamislivo, razmišlja u trilionima i troši sa jednakim guštom. Mladi i nepokolebljivi glas i vizija kuće Saud predstavlja remek-delo raskoši, naglašavajući razliku između bogatstva i kraljevstva.

U galeriji otkrivamo kako izgleda njegov život, protkan luksuzom, velikodušnošću i bogatstvu koje se ne može proceniti.

« 13 14 15 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Luxury Experience