Forbs tvrdi: Kajli Džener uopšte nije milijarderka

Forbs magazin, bacio je pravu bombu pre nekoliko dana, objavivši vest da Kajli Džener uopšte nije milijarderka...

Prema navodima, Forbs magazin je mladu Kajli otvoreno nazvao lažovom, govoreći da je ona isplela čitavu mrežu prevara kako bi dostigla zvanje milijarderke. Moramo priznati da je priča utoliko čudnija zbog činjenice da su je upravo oni proglasili za najmlađu samoostvarenu mičijarderku prošle godine. Sada, slavni magazin posvećen finansijama otvara da je 22-godišnja preduzetnica preuveličala svoje bogatstvo u dokumentima vezanim za porez koje je podelila sa njima. Naravno, oni nisu ove detalje objavili tek tako, već su nekoliko meseci pažljivo istraživali njene finansije.

Javni dokumenti kompanije Coty, koja je ranije ove godine kupila 51 % udela u Kylie Cosmetics, stavila im je do znanja da je Kajli bogata, ali ne toliko koliko bi ona želela da veruje. Po svemu sudeći, sama fascinacija titulom milijardera u potpunosti je obuzela klan Kardašijan-Džener. Kajli je dospela u taj ekskluzivni klub kada je 51 % udela u svojoj kompaniji prodala beauty gigantu Coty, a prema procenama, taj posao je bio vredan 1.2 milijarde dolara.

Ipak, tokom vremena, kada su pročitana sitna slova ugovora, istina je izbila na videlo. Kajli je naravno odgovorila na tvrdnje magazina Forbs, komentarišući: „Uz šta se ja uopšte budim. Mislila sam da je ovo sajt sa reputacijom, ali sve što vidim su netačne izjave i nedokazane pretpostavke. Nikada nisam tražila bilo koju titulu, niti sam došla do nje lažima. Kažete da su moje poreske prijave ’verovatno falsifikovane’ i to nazivate svojim dokazima? Vi MISLITE da su falsifikovane? Šta ja zapravo čitam...“