Saint Nicolas - superjahta od 55 miliona evra

Sigurni smo da bi predivni brod koji vidite u galeriji inspirisao svakoga od nas da zaboravi na svoje brige barem na kratko i predahne…

Čuveno nemačko brodogradilište Lurssen, radilo je zajedno sa Espenom Oinom kako bi kreirali neverovatnu superjahtu nazvanu Saint Nicolas – u pitanju je sedamdeset metara dugački brod sa šest veličanstvenih paluba i gracioznom siluetom, praćen brojnim specijalnim elementima. Ova jahta ima gostoljubivi enterijer koji je nastao kao delo Fransoe Zuretija, koji je udoban i topao tokom hladnog vremena, a prozračan i prijatan onda kada dani postanu topliji.

Sa cenom od 55 miliona dolara, Saint Nicolas je besprekorna jahta u vrhunskom stanju, spremna za krstarenje. Po toj ceni, dobijate priliku da uživate u bazenu, brojnim prostorima za zabavu i obedovanje, uključujući i formalni trpezarijski prostor za dvanaest osoba na glavnoj palubi. Eksterijerni prostori za obroke predivno su akcentovani panoramskim pogledom na pučinu.

Do dvanaest gostiju može biti smešteno na palubama ovog broda, u šest duplih kabina, dok glavna spavaća soba dolazi dekorisana raskošnim materijalima, poseduje odvojenu radnu sobu i salon. Takođe, vredi pomenuti da ova jahta ima i lift koji ide od palube sa rezervoarima do palube sa bazenima, koja gostima i vlasnicima daje lak pristup tenderima i skupocenim igračkama za vodu. Da li ste spremni za avanturu?