Project X – jahta koja privlači pažnju putnika koji cene luksuz

Project X je najnoviji dodatak čarter floti Camper & Nicholsons Central Agency.

Konstruisana od strane Golden Yachts, ova izvanredna jahta brzo je privukla pažnju putnika koji cene luksuz zbog svog jedinstvenog dizajna i obilja interesantnih pogodnosti. Od svog zadivljujućeg eksterijera do raskošnog enterijera, Project X postavlja nove standarde u svetu superjahti.

Spoljni profil Project X, za koji je bio zadužen Ken Freivokh Design, je pravo čudo. Kaskadne krmene palube sa upečatljivim trostrukim X trakama na sredini daju jahti karakterističan i savremen izgled, osiguravajući da se ističe na otvorenom moru. Pažnja posvećena detaljima u dizajnu odražava najviši nivo izrade i kreativnosti.

Kada zakorače na jahtu, gosti će biti oduševljeni enterijerima koje potpisuje Massari Design Studio. Dizajn enterijera se može opisati kao savremeni sa art deco obrtom, nudeći harmoničan spoj sofisticiranosti i modernog luksuza. Svaki životni prostor je pažljivo uređen da pruži nezaboravno iskustvo svakom gostu.

Project X nudi obilje prostranih kabina, osiguravajući da gosti mogu putovati u udobnosti i stilu. Glavni apartman ima direktan pristup privatnoj palubi, zajedno sa đakuzijem za trenutke opuštanja i mira. Pored toga, tu je VIP apartman punog snopa, zajedno sa još sedam kabina. Štaviše, kabine na gornjoj palubi mogu se spojiti u veće apartmane, pružajući gostima fleksibilnost.

Glavni salon je raj za zabavu sa više opcija za sedenje i klavirom koji samostalno svira, savršen za postavljanje pravog ambijenta. Glazirane površine, koje se pružaju od poda do plafona mogu se uvući, obezbeđujući lak pristup bočnim palubama i omogućavajući besprekorno iskustvo u enterijeru i eksterijeru. Salon vodi do formalne trpezarije, susedne biblioteke i manje, intimnije trpezarije.

Prostori na palubi Project X služe za sve vrste slobodnih aktivnosti. Terasa za sunčanje, sa đakuzijem i šankom, nudi zadivljujući panoramski pogled i idealna je za opuštanje pod suncem. Ali to nije sve, ova paluba takođe ima potpuno opremljenu teretanu sa panoramskim pogledom, pružajući entuzijastima fitnesa spektakularno iskustvo vežbanja. Na glavnoj palubi na krmi se nalazi bioskop na otvorenom, upotpunjen bazenom, ležaljkama i udobnim nameštajem.

Potraga za relaksacijom i podmlađivanjem nastavlja se sa spa sadržajima na jahti. Wellness apartman, upotpunjen hamamom, saunom, kozmetičkim salonom i prostorijom za masažu, razmaziće goste do mile volje. Štaviše, Project X takođe ima namenski medicinski paket, koji obezbeđuje sigurnost i bezbrižnost tokom putovanja.

Luxury Experience