Ovo je impresivna jahta od 229 miliona evra na kojoj Dejvid Bekam provodi dane odmora

Dejvid Bekam i njegova porodica u poslednje vreme uživaju na letnjem odmoru, ploveći na jahti po Mediteranu i tražeći najbolje plaže. Naravno, ne sa bilo kojim čamcem, već sa impresivnom i veoma skupom Madsummer jahtom.

Porodica bivšeg engleskog fudbalera već je posetila Hrvatsku, obalu Italije, pa čak i Sen Trope, sa iznajmljenom luksuznom jahtom koja je usidrena na moru. Madsummer jahta dugačka 95 metara koji su odabrali za svoje putovanje je potpuno nova jer je izrađena 2019. godine, raspolaže sa 9 kabina i može da primi do 12 osoba.

Međutim, iz onoga što možemo da vidimo na društvenim mrežama, Bekamovi uživaju u svom vremenu na jahti do maksimuma, neprestano postavljajući video snimke na palubi i u kabinama.

Ova posebna superjahta naravno nije za svakoga jer je njena procenjena vrednost 229 miliona evra, dok se iznajmljuje za oko 1.600.000 evra nedeljno.

Jahta je veoma luksuzna, poseduje bioskop, dečje igralište, saunu, luksuzni spa centar, đakuzi i teretanu. Istovremeno, nudi i brojne aktivnosti kao što su jet ski, ronilačka oprema i oprema za pecanje, tako da gostima neće biti dosadno ni na sekund.

Luxury Experience