Medžik Džonson iznajmljuje luksuznu jahtu za 1 milion € nedeljno

Legenda NBA košarke, sa svojim prijateljima, Semjuelom L. Džeksonom i LL Kul Džejem, uživa u Mediteranu, sa stilom…

Kada se Medžik Džonson, jednostavni odmor u Evropi nije baš za vas – morate osvojiti čitav kontinent! NBA legenda i preduzetnik trenutno uživa u krstarenju Mediteranom na Aquila jahti, dužine 85.6 metara. Velikan Lejkersa i njegova supruga Kuki, pozvali su grupu svojih prijatelja da im se pridruže, uključujući Semjuela L. Džeksona i LL Kul Džeja.

Medžik, koji voli da provodi letnje mesece sa druge strane planete, zaista je isplanirao odmor za uživanje. Aquila je najveći brod koji je konstruisan u Sjedinjenim Državama od tridesetih godina. Originalno razvijen od strane kompanije Derektor 2010.godine, brod je nosio ime Cakewalk sve dok nije prodat i sasvim renoviran 2016.godine. Obnovljena jahta sa četiri palube dobila je još više prostora, odakle njeni putnici mogu uživati u pogledu na Krf, Kapri i Servo, a savršena je za jednog čoveka i njegovu veliku porodicu i grupu prijatelja.

Masivni vlasnički apartman jahte dolazi sa privatnom sobom za masažu, salonom i palubom koja gleda prema pramcu, dok je tu šest dodatnih apartmana za goste. Tu su takođe i privatni bioskop, teretana i dodatne dve sobe za masažu. Kada se radi o zabavi, tu je salon nazvan London Bar, beach klub na nivou mora i paluba za partije, koja ima svoju di-džej kabinu, AV sistem i mašine za dim. Glavni detalj enterijera je luster u stilu vodopada, koji se proteže od sunčane pa sve do donje palube.

Druge pogodnosti jahte uključuju tender, đakuzi na palubi, akvapark, trambolinu i sve vodene igračke koje vam mogu pasti na pamet. Pored toga, jahtu održava posada od 28 članova, dok je pokreću dva 3.306 KS MTU motora, koja joj obezbeđuju maksimalnu brzinu od 17 čvorova i brzinu krstarenja od 15.

Kao što ste mogli da pretpostavite, jahta poput ove neće vas malo koštati. Prema navodima, njena cena iznosi više od 150 miliona dolara, dok se iznajmljuje po ceni od skoro milion evra nedeljno. Iako nama ta cena deluje neverovatno, Medžik Džonson se ne libi da je plati – ovo zapravo nije prvi put da je iznajmio baš ovu jahtu, jer je isto učinio i pre dve godine. Možete li mu zameriti?