McConaghy Boats lansira svoj novi višenamenski katamaran MC82p

Proizvođač jahti McConaghy Boats najavio je dugo očekivano lansiranje McConaghy MC82p višenamenskog katamarana, izvanredne jahte koja neprimetno spaja najbolje od luksuza, funkcionalnosti i svestranosti.

Ovaj svestrani katamaran je savršen kruzer dugog dometa, idealna porodična jahta, vikendica na obali i vrhunska platforma za komercijalni čarter.

Unutrašnji volumen jahte je maksimiziran, izazovan i prevazilazi unapred zacrtani standard enterijera jahte. Glavna paluba je svedočanstvo ove inovacije, koja se može pohvaliti ogromnim salonom sa trpezarijom i kuhinjom otvorenog plana. Rezultat je prijatna i prostrana atmosfera koja redefiniše udobnost na moru.

Dizajn jahte se proteže dalje od sjajnog enterijera, stvarajući ekspanzivne i privlačne spoljašnje prostore. Krmena paluba nudi velikodušni prostor sa sofama i trpezarijom na otvorenom, omogućavajući putnicima da uživaju u trenucima okruženim lepotom otvorenog mora. Za one koji traže intimnije utočište, prednji spoljni salon pruža savršeno mesto za opuštanje i uživanje u pogledu koji oduzima dah. Flybridge MC82p je pravi vrhunac, sa neformalnom trpezarijom, samostojećim salonskim nameštajem i roštiljem postavljenim na krmi za radosna porodična okupljanja. Ova povišena paluba ne samo da pruža panoramski pogled, već i poboljšava ukupan osećaj luksuza i uživanja tokom vašeg putovanja.

Četiri duple kabine okrenute ka moru pružaju neuporedivu udobnost za duga putovanja. Pored toga, dve kabine za posadu i pomoćna prostorija dodatno naglašavaju preciznu pažnju posvećenu detaljima, čineći svaki aspekt vašeg putovanja besprekornim i prijatnim iskustvom.

Opremljen dvostrukim motorima od 875 KS, MC82p nije nimalo lošiji kada su u pitanju performanse. Sa maksimalnom brzinom od 28 čvorova i brzinom krstarenja od 10 čvorova, ova jahta kombinuje snagu i efikasnost bez napora.

McConaghy MC82p je deo šireg asortimana McConaghy Multihull, serije kreirane u saradnji sa vodećim svetskim dizajnerima. Posvećenost kontroli kvaliteta i bliskom odnosu sa klijentima je očigledna u njihovim malim serijama proizvodnje. Svaka jahta u asortimanu je u potpunosti prilagodljiva, omogućavajući vlasnicima da prilagode jahtu svojim jedinstvenim preferencijama.

Luxury Experience