Kejti Peri je postala kuma najluksuznijeg kruzera “Norwegian Prima”

Isplati se biti globalna superzvezda, a to dokazuje i Kejti Peri, koja je nedavno imenovana za kumu najluksuznijeg kruzera “Norwegian Prima”, kompanije “Norwegian Cruise Line”.  

Kao kuma, Kejti Peri će ispuniti tradiciju i „krštenje“ kruzera “Norwegian Prima”. Ona će nastupiti na ceremoniji krštenja i razbiti flašu šampanjca o pramac kruzera za sreću i broda i njegovih gostiju.

Događaj bi trebalo da se održi 27. avgusta u Rejkjaviku, a “Norwegian Prima” je prvi brod koji će biti kršten u glavnom gradu Islanda. Brod za krstarenje je opremljen najboljim sadržajima i može da primi 3.215 gostiju.

Gosti na brodu će moći da uživaju u više infinity bazena na 4.087 kvadratnih metara, Ocean bulevaru, posećuju internacionalne pijace na otvorenom, oduševe svoja nepca vrhunskim kulinarskim specijalitetima i još mnogo toga!

Najveća ekskluziva koju će ponuditi “Norwegian Prima” je “Speedway” najveća trkačka karting staza na moru, na tri nivoa, duga oko 420 metara. Može da primi 15 trkača istovremeno, a vozači će na pojedinim delovima staze imati pogled na okean. Karting će moći da se vozi 50 kilometara na sat i ovo će biti najambicioznije trkalište do sada. Prima će takođe imati Drop – „prvi suvi tobogan na svetu sa slobodnim padom“, kao i dvoranu na tri sprata koja može da se pretvori u noćni klub u stilu Las Vegasa sa prostranim plesnim podijumom.

Komentarišući status kume, Hari Somer, predsednik i izvršni direktor NCL-a, rekao je: „Tako smo uzbuđeni što možemo da pozdravimo Kejti Peri, jedinstvenu umetnicu i svetsku senzaciju, kao kumu našeg kruzera. Neverovatno smo ponosni što će ona biti deo porodice Norvegian Cruise Line i radujemo se što ćemo sa njom u avgustu lansirati naš prelepi, inovativni brod.“

Primećujući slično, superzvezda je dodala: „Moj najomiljeniji način za odmor sa porodicom je na vodi. Svakog jutra kada se probudite, doživite neverovatan novi pogled. Jako sam uzbuđena zbog ovog novog, prelepog, vrhunskog, visokotehnološkog broda koji može da krene na more i pruži neverovatna iskustva mnogim porodicama.“

Brod za krstarenje će isploviti u avgustu, a rezervacije su rasprodate još u maju prošle godine kada putnici još uvek nisu imali priliku da vide šta sve luksuzni kruzer može da ponudi.