Horizon Yachts otkriva potpuno novu superjahtu FD108 sa tri palube

Više slika

Više slika

Horizon Yachts nastavlja da postavlja standarde za inovacije i raskoš.

Nadovezujući se na veliki uspeh Ocean Lily, njihovog FD75 otvorenog flybridge modela, cenjeni proizvođač jahti je još jednom zadovoljio maštu ljubitelja pomorstva lansiranjem FD108.

Ova jahta se može pohvaliti fuzijom vizionarskog dizajna, zabavnih karakteristika bez premca i neuporedivom udobnošću prilagođenom životu velikih grupa. Napravljena u partnerstvu sa renomiranom kućom za dizajn enterijera Cor D. Rover, FD108 predstavlja oličenje sofisticiranosti i stila. Svaki aspekt dizajna, od celokupnog rasporeda do najsitnijih ukrasnih detalja, pažljivo je uređen kako bi se stvorilo okruženje koje odiše elegancijom i poziva na uživanje.

U srcu FD108 leži izuzetan kapacitet za zabavu velikih grupa. Crpeći inspiraciju iz inovativnog dizajna krme gornje palube Ocean Lily, jahta postavlja pozornicu za velika okupljanja i nezaboravna iskustva. Prostrani sto, koji može da primi do 14 gostiju, zauzima centralno mesto, uz profesionalnu kuhinjsku opremu, uključujući Teppanyaki  roštilj, koji osigurava da su kulinarski užici uvek pri ruci.

Prolazeći kroz prostrana klizna staklena vrata, goste dočekuje skylounge punog snopa, utočište opuštanja i druženja. Predimenzionirane sofe, ukrašene u klasičnom kineskom stilu mame na razgovor, dok je namenska KTV soba spremna da zapali duh karaoke entuzijasta sa svojim najsavremenijim sistemom ozvučenja i kolosalnim televizorom od 85 inča.

Nastavljajući putovanje jahtom, gostima se pruža prelep pogled, dok umetnički elementi dizajna krase svaki kutak. Glavna paluba prikazuje jedinstveni zaobljeni salon sa sofama, okružen prozorima pune visine koji nude neprekidne panoramske poglede na morske pejzaže. Uređena kolekcija umetničkih dela doprinosi ambijentu, dok trpezarijski prostor, sa stolom sa deset mesta i vrhunskom audiovizuelnom postavom, obećava nezaboravna kulinarska iskustva.

FD108 se može pohvaliti nizom pogodnosti dizajniranih da zadovolji sve moguće potrebe. Područje platforme za plivanje pruža dovoljno prostora za vodene avanture, dok u međuvremenu donja paluba ima zasebnu teretanu i prostore za pranje veša, što osigurava da gosti mogu da ostanu aktivni i osveženi tokom svog putovanja.

Kako padne noć, gosti se povlače u četiri kabine sa sopstvenim kupatilom, od kojih je svaka nazvana u čast istaknutog umetnika i opremljena kombinacijom queen-size kreveta kako bi se prilagodili različitim željama gostiju. Od mira kabine na glavnoj palubi do svestranog prostora za posadu na donjoj, svaki prostor na FD108 je dizajniran da uzdigne iskustvo jedrenja na neviđene visine luksuza i udobnosti.

Luxury Experience