Four Seasons Yachts otkriva svoje planove za Karibe i Mediteran

U saradnji između luksuznog ugostiteljskog giganta Four Seasons, kompanije za jahte Marc-Henry Cruise Holdings Ltd i renomiranog brodograditelja Fincantieri, svet luksuznih putovanja uskoro će biti redefinisan.

Four Seasons Yachts predstavlja neuporedivu fuziju raskoši i istraživanja, obećavajući putnicima nezaboravno putovanje kroz azurne vode Kariba i Mediterana. Predviđena da krene na svoje prvo putovanje u januaru 2026. godine, prva Four Seasons jahta, koja je trenutno u izgradnji u Ankoni, u Italiji, proputovaće mirne tirkizne vode Karipskog mora. Od glamuroznih obala Svetog Bartelemija do skrivenih dragulja Martinika i Gvadalupea, gosti će se prepustiti sedmonoćnoj odiseji kroz neke od najzanimljivijih destinacija na Karibima. Sa preko 130 jedinstvenih luka u 30 zemalja i teritorija, svaki itinerar je pomno osmišljen, nudeći putnicima fleksibilnost da svoju avanturu prilagode svojim željama.

U martu 2026, jahta će otploviti ka očaravajućem Mediteranu, provlačeći se kroz suncem okupana ostrva Grčke, Italije i šire. Od drevnih čuda Atine do idiličnih pejzaža Santorinija, gosti će uroniti u bogatu mediteransku kulturu, istražujući ostrva ispod radara i kultne znamenitosti na putu. Sa prilagodljivim hotelskim opcijama pre i posle u odabranim objektima Four Seasons, putnici mogu neprimetno da produže svoje putovanje na obalu, uranjajući u luksuz i gostoprimstvo na svakom koraku.

U srcu iskustva Four Seasons Yachts su spektakularni apartmani, dizajnirani da redefinišu luksuz na moru. U saradnji sa Tillberg Design iz Švedske i kreativnim direktorom Prosper Assouline, svaki apartman je remek-delo elegancije i sofisticiranosti, može se pohvaliti panoramskim pogledom, luksuznim sadržajima i rezidencijalnim osećajem koji evocira udobnost doma. Sa 50% više životnog prostora po gostu nego bilo koji drugi konkurent na moru, apartmani nude utočište mira i stila, obezbeđujući neuporediv nivo udobnosti tokom celog putovanja.

Svedočanstvo inovativnosti i svestranosti, smeštaji u apartmanima na jahti su međusobno povezani modularnim zidovima, nudeći preko 100 različitih opcija konfiguracije za smeštaj porodica, prijatelja ili većih grupa. Od prostranog apartmana u obliku levka, do apartmana u potkrovlju sa svojim otvorenim tuševima i bazenima, svaki je karakterističan i obećava nezaboravno iskustvo prilagođeno pronicljivim putnicima.

Izvan granica svojih raskošnih apartmana, gosti mogu da se prepuste bezbrojnim kulinarskim užicima u 11 restorana na jahti, podmlade um i telo u spa i velnes centru ili da se odmore pored velikog bazena na krmi, koji će biti jedan od najvećih u industriji.

Sa posvećenošću besprekornoj usluzi i brizi, Four Seasons Yachts ima za cilj da redefiniše luksuzno iskustvo krstarenja, nudeći gostima besprekornu mešavinu avanture i uživanja na otvorenom moru.

Luxury Experience