Zavirite u privatni avion Romana Abramoviča

Ukoliko ste mislili da vlasnik Chelsea fudbalskog tima, Roman Abramovič, voli samo taj sport, prevarili ste se…

On je čovek koji obožava luksuz i sve stvari vezane za njega, poput luksuznih aviona. U svom vlasništvu, on ima pravu flotu – prilagođeni Boeing 767-33A ER sa nadimkom The Bandit vredan 80 miliona dolara, Boeing 737-700 vredan 73 miliona dolara i još jedan 767-300 vredan 67 miliona dolara. Ovog puta, mi se fokusiramo na čuvenog Bandita i sve njegove detalje. Najpre, možemo slobodno reći da je avion trebalo da bude nazvan “leteća palata”, jer poseduje neverovatnu raskoš, dekadenciju i lepotu.

Na primer, njegov omiljeni privatni avion ima pravu, pravcatu banket salu, koja nas asocira na one koje smo viđali u starim dvorovima, a koja nudi dovoljno mesta za 30 osoba.

Osim toga, spavaće sobe poput onih koje se mogu videti u njegovom avionu, mogu vrlo lako u drugi plan baciti brojne luksuzne hotele. Prema navodima, spavaće sobe su dekorisane duplim krevetima, skupocenim posteljinama, kao i enterijerima koji nas opčinjavaju tonovima zlata.

Mnogi privatni avioni imaju svoje kuhinje vrlo malih dimenzija i ograničenih mogućnosti, ali avion Romana Abramoviča dolazi sa pravom kuhinjom koja je opremljena dvostrukom sudoperom, ormarićima, fiokama i drugim detaljima, pri čemu je sve začinjeno raskošnim enterijerom.

Upotreba kestenovog drveta i zlatnih detalja može se videti u praktično svakom kutku ovog aviona, pružajući njegovom vlasniku uživanje u dodiru topline, pri bilo kojoj atmosferi. Stil i dobar ukus su definitivno evidentni, što u kvalitetnim materijalima, što u samom rasporedu i opremljenosti prostora.