Zavirite u privatni avion jednog od Bogatih Klinaca Instagrama

Koliko bogat mora biti jedan čovek da bi bio nazvan „superbogatim“?

Verovatno onda kada vam kabina prve klase u Etihad avionima nije dovoljno luksuzna i predstavlja nešto što je prema vašem mišljenju prosek. Takva populacija kupuje isključivo svoje privatne avione, poput ovog o kom danas pričamo. Na Instagram nalogu Rich Kids of The Internet, objavljena je tura privatnog aviona Boeing 747, vrednog 200.000.000 dolara.

Kada samo jednom naglas pročitate ovu cifru i zavirite u ovaj avion, zauvek ćete promeniti svoje mišljenje o luksuzu i ujedno ćete shvatiti senzacionalni novi vid lepote i nečega nezaboravnog. Šta to ovaj avion čini toliko posebnim?

Pa, za početak, on poseduje glavni rezidencijalni prostor, gde gosti mogu uživati u zajednički provedenom vremenu. Prostor je naravno veličanstveno i dekadentno dekorisan, te poseduje odvojene sekcije za obedovanje, udobnu ložu, kao i ambijentalno osvetljenje koje možete sami prilagođavati. Tu su takođe i udobne kapetanske fotelje i dva identična prostora za sedenje u kojima ima dovoljno mesta za do deset osoba. Kristalne čaše, kao i prefinjeni kožni tapacirunzi na sedištima i drugim delovima aviona su nešto što će predstaviti šlag na torti.

Da budemo iskreni, ovo je definitivno jedan od najprefinjenijih i najelegantnijih luksuznih privatnih aviona. Ako ga uporedimo sa privatnim avionom Romana Abramoviča, koji je dekorisan zlatom i svim drugim jarkim detaljima, ovaj avion u sebi krije nenaglašeni luksuz koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Nakon jedne vožnje u ovom avionu, putovanja više nikada ne bi bila ista.