Zavirite u najlepši privatni avion koji smo do sada videli

Velika, koloritna slova ispisana sprejem, pronašla su svoj put do enterijera Airbus Corporate Jets privatnog aviona, zahvaljujući saradnji sa svetski poznatim, renomiranim umetnikom, Kirilom Kongom…

Mr. Colorful je svoj čuveni stil upotrebio kako bi kreirao ACJ TwoTwenty kabinu aviona, koja je okarakterisana kao specijalno izdanje. Zahvaljujući talentovanom francuskom graffiti umetniku, čuveni poslovni avion sada izgleda kao savremena umetnička galerija na nebu, stvarajući veličanstvenu atmosferu, koja će posebno pogodovati ljudima koji neretko putuju sa jednoj kraja sveta na drugi. Najimpresivniji deo aviona jeste njegov veliki trup, koji je već velikodušno prostran, odnosno dva puta širi u odnosu na druge business avione.

Uz Kongov dodir, postao je atraktivan i gostoljubiv. Trpezarijska kabina razmeće se umetničkim elementima sa tonovima sive boje, poput metafore da život može biti dosadan, sve dok ga sami ne promenite. Odeljak za obedovanje je kreiran tako da u njemu možete uživati sa porodicom i prijateljima, odnosno za maksimalno osam osoba. Prostor aviona podeljen je između šest VIP prostora za do devetnaest putnika. Privatni apartmani dobili su istu dizajnersku temu, gde neutralne boje sačinjavaju kabine, a akcentovane su iznenadnim detaljima u jarkim bojama, kroz pažljivo odabrane teksture i materijale.

ACJ TwoTwenty ima interkontinentalni prelazni opseg od oko 5.650 nautičkih milja, odnosno preko 12 sati leta. Kako Airbus kaže u izjavi: “Čitava kabina zamišljena je od strane ACJ dizajnerskog tima tako da pruža komfor, povezanost i funkcionalnost u jednom prostoru, dok dodir Kirila Konga unosi novi nivo emocija u njenu unutrašnjost. Specijalno izdanje kabine je uređeno tako da dozvoljava putnicima da se odmore ili uživaju u večeri sa prijateljima, diveći se svetu sa visine ili lepoti boja koje ih okružuju”.