Willa Air je potpuno nova avio-kompanija samo za influensere

Sa rekama šampanjca i gurmanskim desertima, prva stanica će biti besplatan let do Koačele.

Svet pripada influenserima i kreatorima sadržaja. Dokaz za to je Willa, kompanija za onlajn plaćanja koja je pokrenula avio-kompaniju pod nazivom Willa Air.

Prošli su dani kada su influenserima nudili salone ili bolja sedišta, posebno sa pojavom nove posebne avio-kompanije za sve širi poziv koji osvaja svet. Kad malo bolje razmislimo o tome, ova ideja je nova kao i samo zanimanje. Nikada ranije nije postojala avio-kompanija čak ni za doktore koji pomažu u spašavanju života, ali Willa Air pomaže hitnoj potrebi influensera da pokrivaju događaje širom sveta i snime selfije.

Prva ruta putovanja će odvesti TikTokere i druge influensere iz Los Anđelesa u Koačelu. Sa avio-kompanijom koja im je na raspolaganju, očekuje se da će ovi giganti društvenih mreža od početka biti tretirani kao plemići. Ne samo da će biti pokupljeni iz svojih domova i prebačeni na ulaz u Koačelu, već će njihova putovanja biti puna maženja kao što su doručak sa šampanjcem pre festivala i infuzije za oporavak posle festivala.

"Pokrenuli smo Willa Air kako bismo obezbedili superbrzo i praktično putovanje za kreatore sadržaja koji odlaze na događaje širom SAD. Prvi let je ovog vikenda i vodi influensere besplatno u Koačelu, gde se održava jedan od najvećih događaja godine“, rekao je suosnivač Willa Air avio kompanije i direktor marketinga Aron Levin u izjavi.

Luxury Experience