Voljeni privatni avion Donalda Trampa Boing 757 spreman je za let

Kultni avion Donalda Trampa Boeing 757 sprema se da poleti ubrzo nakon opsežnog renoviranja u Luizijani.

Ovo je krunski dragulj Trampovog carstva vredan 100 miliona dolara, koji je tokom njegovog mandata bio zamenjen moćnim Air Force One. Boeing 757 je bio parkiran na međunarodnom aerodromu u Njujorku radi dugotrajnog skladištenja.

„Tokom četiri godine u Beloj kući, nisam koristio svoj omiljeni avion Boing 757“, napisao je Tramp na svojoj društvenoj mreži Truth Social. „Sada je potpuno modernizovan i renoviran, i izgleda ODLIČNO, sve je urađeno u Luizijani, a vraća se na nebo u jesen 2022 ili možda pre. Spremite se“, dodao je Tramp.

Bivši predsednik Sjedinjenih Država je očigledno bio uzbuđen što će svoju omiljenu igračku vratiti kući jer je čak objavio video snimak procesa dorade aviona od strane Landlocked Aviation. Ubrzani video prikazuje veštu posadu koja naporno radi na motorima privatnog aviona i spoljašnjoj završnoj obradi u pozadini dramatične muzike.

Ako postoji nešto privlačnije od pozadinskog rezultata, to je prelepi Boeing 757 od kojeg je teško odvojiti pogled. Posebno se ističe upečatljiva crno-crveno-bela boja sa „Tramp“ natpisom u zlatnoj boji. Jedan veoma primetan dodatak je rep Trump Force One koji sada ima američku zastavu koja zamenjuje T. Pored atraktivne nove boje, Trump Force One je takođe ažuriran sa Rolls-Royce motorima. Prelepi privatni mlaznjak dolazi prepun modernog luksuza kao što su luksuzne kabine, televizor od 57-inča i prilagođeni stolovi za kafu od mahagonija. U pravom Trampovom stilu, oprema za kupatilo, prekidači za svetlo i kopče za pojaseve su presvučeni 24-karatnim zlatom.

Luxury Experience