Otkriven najluksuzniji koncept privatnih aviona ikada

Kada je u pitanju avijacija, najcenjenije su godišnje dodele nagrada Crystal Cabin Awards, jedine nagrade na svetu za proizvode i koncepte kabine aviona.

Ove godine nagrade su fokusirane na budućnost koja zaista izgleda sjajno i fantastično. Teague's Elevate je jedna od kabina koja su ušle u uži izbor za 2022. godinu. Spektakularni paket aviona poslovne klase rezultat je saradnje između kompanije sa sedištem u Sijetlu i Nordama i biće predstavljen na sajmu Aircraft Interiors Expo 2022 u Hamburgu kasnije ove godine. Ono što izdvaja kabinu Teague's Elevate je besprekorna sposobnost da izgleda kao luksuzan dom daleko od kuće. Nova kabina aviona neobično podseća na elegantne dnevne sobe.

Ograničeni prostor ima estetski postavljene elemente kao što su zidni TV, otoman i drvena pregrada od letvica. Ništa ne izgleda deplasirano ili natrpano, umesto toga, daje primamljivu i toplu atmosferu neophodnu za prostor u kom žudimo za komforom. U kabini se nalazi prijatan maslinasto-zeleni tepih, okružen bočnim stolovima i mermerne i svetle drvene površine. Elevate pravi pametan prostor tako što povezuje sedišta i kabinski nameštaj sa bočnim zidovima i prolazima, ostavljajući pod prostranim i otvorenim za putnike. Masivni monitor za zabavu i otoman upotpunjuju kabinu kako bi ovo bilo sveobuhvatno luksuzno iskustvo za putnike.

Entoni Harkap, direktor Airline Experience Teague, rekao je: „U trenutku kada su dobrobit putnika i održivost prioriteti industrije, Elevate najavljuje novu generaciju predivnih pojednostavljenih proizvoda za kabine koji će omogućiti avio-kompanijama da pruže izuzetna iskustva svojim putnicima.“    

Pobednici takmičenja će biti objavljeni u junu 2022.

Luxury Experience