Otkrivamo besprekorni luksuz u kom uživaju fudbaleri Al Hilala

Poput kraljevske porodice Saudijske Arabije, njihov fudbalski tim leti preko čitavog sveta luksuznim Boeing 747 privatnim avionom…

Prema navodima, 400 sedišta koje je ovaj mamut od aviona posedovao, zamenjena su luksuznim pogodnostima uključujući trpezarijski sto, sofe, pa čak i zlatni tron. Nigerijska zvezda fudbala, Odion Igalo skoro je svojim fanovima dao priliku da pogledaju kako izgleda njegov život “iza scene” naglašavajući pogodnosti igranja za jedan od najvećih timova u Saudi Pro ligi. Nekadašnji fudbaler Mančester Junajteda deo je profesionalne saudijske lige od 2021.godine, dok je 2022. potpisao ugovor sa Al-Hilal timom. Završivši treći u ligi tokom prethodne sezone, iza Al Nassr i šampiona Al Ittihad, saudijski klub ima velika imena na spisku svojih “mecena”, poput milijardera princa Alvalida Bin Talal Alsauda.

Ovaj saudijski plemić je toliki fan Al-Hilal tima, da im je pozajmio svoj Boeing 747-400 privatni avion kada su leteli u Maroko za FIFA Club World Cup. Igalo je objavio snimak tokom leta koji traje 90 sekundi, dajući svim svojim fanovima priliku da pogledaju u kakvom luksuzu uživa.

Boeing 747 princa Alvalida bin Talala originalno je imao 400 putničkih sedišta, pre nego što je transformisan u jedan od najluksuznijih i najskupljih privatnih aviona na svetu. Ovaj leteći zamak, koji je saudijski plemić kupio sadrži dve raskošne spavaće sobe, trpezarijski sto sa dovoljno mesta za 14 osoba i masivni zlatni tron u samom srcu kabine. Igalo je prošetao svoje fanove kroz različite sekcije aviona tokom svog snimka, uključujući i kokpit gde smo mogli da vidimo kako mu piloti objašnjavaju način rada određeniih kontrolera leta. Njegove kolege iz tima se takođe mogu videti u snimku kako se opuštaju u udobnim sedištima koja se mogu sasvim oboriti i pretvoriti u krevet.

Inače, princ Alvalid bin Talal poznat je po svom dekadentnom načinu života i rado troši svoje milione na igračke poput privatnih aviona i megajahti. Pored Boeing 747 aviona, on poseduje još nekoliko drugih, uključujući Airbus 321 i Hawker Siddeley 125. Ipak, milijarder je napravio svoj najvažniji poduhvat 2008.godine, kada je pokušao da kupi prvi privatni A380 model, ali se ta kupovina nažalost nikada nije odigrala.

Luxury Experience