Novi poslovni mlaznjak koji ima unutrašnjost koja je pametna kao i vaš telefon

Dizajn kabine kompanije Lufthansa Technik biće poslat u njen centar za završetak kako bi postao deveti ACJ320neo bizliner koji će osvojiti nebo…

VIP enterijer novog ACJ320neo kompanije Lufthansa Technik postaće stvarnost kada se avion preseli u centar za završetak sledećeg leta, a kako kažu iz slavne kompanije, novi biznis džet će biti kompletiran u drugom kvartalu 2024.godine.

„Sa svojim fleksibilnim enterijerom i vrhunskim sistemom za zabavu, ovaj avion će postaviti potpuno nove standarde za uskotrupne VIP kabine“, rekao je za Businessjetinteriorsinternational.com Mihail von Putkamer, potpredsednik Službe specijalnih aviona u Lufthansa Technik.

ACJ320neo će biti dizajniran i za privatna putovanja i za čarter operacije, i imaće najnoviju generaciju satelitskog komunikacionog sistema za poboljšanu povezanost. Vlasnik je precizirao da je tehnologija slična pametnoj kući, tako da putnici, kojih maksimalno može biti 19, mogu da integrišu svoj lični sadržaj u nekoliko displeja koji se mogu uvlačiti.

Prvi ACJ320neo je isporučen Acropolis Aviation kompaniji 2020. godine, sa mnogo raskošnijim enterijerom. Von Putkamer je rekao da je dizajnerski tim kompanije Lufthansa Technik blisko sarađivao sa klijentom na prilagođavanju, pri čemu je kreirana kabina sa velikim i prozračnim ulaznim delom.

Enterijer nam dalje nudi dnevne i kancelarijske prostore, sa spavaćom sobom koja se nalazi u zadnjem delu, pri čemu je svaki prostor akcentovan specifičnim materijalima koji će se dopasti i kupcima i onima koji iznajmljuju privatne avione.

„Uspeli smo da ubedimo kupca ne samo našim vodećim svetskim iskustvom u dizajnu, inženjeringu i kompletiranju kabine, već i kompletnim paketom usluga po meri“, rekao je Von Putkamer. „Mi smo jedina kompanija na svetu koja može da ponudi tako sveobuhvatan paket za VIP avione iz jednog izvora.”

Von Puttkamer je rekao da je unutrašnja težina svedena na minimum kako bi se osiguralo da avion postigne svoj puni opseg. Kao što smo već naveli, novi avion će biti spreman za svoj prvi let na proleće 2024.

Luxury Experience