Meni Kajli Džener u privatnom avionu vrednom 72,8 miliona dolara ostaviće vas bez teksta

Kajli Džener, koja je ranije bila proglašena za najmlađu milijarderku, kupila je svoj privatni avion u januaru 2020. godine.

Aviokompanija 25-godišnjakinje „Kylie Air“ dolazi u kompletu sa njenim prepoznatljivim ružičastim brendom, privatnom posadom i luksuznom uslugom keteringa koja je prikladna za članove kraljevske porodice. Ako ste se ikada suočili sa borbom da odlučite između "piletine ili ribe?" dok večerate na putu do odredišta, ozbiljno ćete zavideti dekadentnom meniju Kajli Džener tokom leta. Od pečenog biskvita od paradajza do raviola sa sirom i spanaćem sa pestom od putera sa žalfijom, Kylie Air je avio kompanija sa kojom bismo rado leteli!

U skladu sa zvezdinim zdravim načinom života, omiljena kineska salata od piletine takođe je deo primamljivog menija, kao i zapečeni Mahi Mahi sa salsom od ananasa od manga, sotiranim spanaćem, povrćem na žaru i pireom od pomme.

Nije nas samo jelovnik ostavio bez teksta. Personalizovani mlaznjak Kajli Džener takođe se može pohvaliti potpuno opremljenim apartmanom za zabavu, glavnom spavaćom sobom za dugotrajno opuštanje, dva kupatila, galerijom, prostorom za odmor posade, garderoberom i dovoljno prostora za skladištenje prtljaga.

Poznato je da putnici dobijaju svilene jastuke i maske za oči brenda Kylie Skin za blažen san, kao i Kylie Skin kozmetiku. Ipak, neki upečatljivi dodaci ostaju nepromenjeni, u konkretnom slučaju, Hermes ćebad prebačena preko svake sedišta kako bi putnicima bili prijatno i udobno.

Luxury Experience