Letenje avionom nikada nije bilo luksuznije

Putovanje avionom uvek će za sve nas predstavljati uštedu vremena, ali, prema mišljenju mnogih, ono nam oduzima mnogo luksuza, u kom bismo mogli uživati, kada bismo putovali nekim prestižnim vozom…

To je činjenica koja “visi nad glavama” svih avio kompanija, koje daju sve od sebe kako bi svojim putnicima ponudile dragoceno iskustvo, ispunjeno luksuzom, uživanjem i dekadencijom. JetBlue Mint je jedna od njih, a sadrži u sebi sve ono što luksuzni vozovi imaju, pa i više od toga. Ako njih pitate, vreme je da se oprostimo od umornih, dugotrajnih letova koji u nama bude osećaj neprijatnosti. JetBlue Mint predstavlja svoje novo sedište, koje je u osnovi čitav jedan apartman, predstavljajući novi pristup premijum kabinama prve klase. Lansiran u junu ove godine, apartman sadrži 16 kabina sa sedištima koja se mogu transformisati u krevet, pri čemu svaka od njih poseduje svoja klizna vrata.

Uzbudljiva nova opcija sada je deo rasporeda sa 24 sedišta unutar Airbus A321 Long Range aviona, koji generalno leti na relaciji London-Njujork. Letenje u JetBlue Mint sedištima će svim putnicima pružiti iskustvo maksimalnog uživanja, zahvaljujući pomenutim sedištima, ekranima od 17 inča, opcijama bežičnog punjenja, strujnim ulazima u sedištima i prostorom za sav vaš ručni prtljag.

Pored toga, putnike očekuje prefinjeno iskustvo odmora uz jastučiće od memorijske pene, masku za spavanje i čepiće za uši, uz prilagodivi prekrivač koji će vam pomoći da se nastavate i stignete spremni do svoje destinacije.

Putnici će takođe dobiti priliku da uživaju u brzom prolasku kroz pasošku kontrolu, dok će ih u avionu dočekati prava gastronomska gozba, u vidu tosta sa ananasom, dimljene pastrmke, sevičea ili steka. Uz JetBlue Mint, neprijatno iskustvo letenja ostaje zakopano u prošlosti.