Koja poznata ličnost ima najbolji privatni avion?

Poznato je da slavne ličnosti troše novac na raskošne stvari, ali istina je da privatni avion može biti vrlo praktična investicija za njih.

Možda se pitate zašto se ove slavne ličnosti odlučuju za privatne avione kada će ih komercijalne avio-kompanije verovatno prevesti od tačke A do tačke B jednako brzo i sa mnogo manje troškova. Istina je da oni mogu da lete direktnijim rutama nego komercijalne avio-kompanije. Takođe ne moraju da prolaze kroz bezbednosne kontrolne punktove ili da čekaju svoj prtljag.

Poznate ličnosti su takođe meta mnogih ludih fanova, a nedostatak anonimnosti komercijalnih putovanja više nije opcija za njih. Privatni avion im omogućava da lete ispod radara – ne bukvalno naravno – sa malim šansama da će iko moći da se ukrca u avion bez dozvole.

Naravno, privatni avioni nisu uvek praktični. Čini se da ih neke poznate osobe koriste samo kada treba brzo da stignu, a koriste samo komercijalne avio-kompanije za duža putovanja.

Bez obzira da li poznate ličnosti koriste svoje avione iz privatnih ili profesionalnih razloga, sigurno imaju mnogo luksuznih aviona između kojih mogu birati. Oni mogu koštati "samo" 2 miliona dolara ili čak 200 miliona dolara, a mi smo izdvojili nekoliko poznatih ličnosti koje uživaju u najmanje jednom privatnom avionu. Neke od ovih bogatih poznatih ličnosti su čak dobile pilotske dozvole kako bi mogle same da upravljaju svojim avionima.

Otkrijte ih u galeriji!

« 11 12 13 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Luxury Experience