Kako izgleda privatni avion biznismena sa Bliskog istoka

U pitanju je Boeing Business Jet 747-8i, najveći privatni avion u čitavom svetu…

Pre nego što krenete da listate našu galeriju sa fotografijama, moramo naglasiti da se ovaj avion zaista može nazvati palatom na nebu, baš kao što se luksuzni indijski voz može nazvati palatom na šinama. Slavna francuska kompanija koja se bavi dizajnom enterijera, Cabinet Alberto Pinto, bila je angažovana za kreiranje unutrašnjosti ovog aviona. Zapravo, na ovom projektu su radili četiri godine, kako bi dizajnirali i implementirali sve što je biznismen od njih tražio.

Pošto za ovaj avion definitivno možemo reći da je vredan kralja, moramo naglasiti da on ima master spavaću sobu koja je raskošnija od brojnih koje možemo videti u hotelima sa pet zvezdica. Ona sadrži glomazni krevet koji nudi idealnu priliku za odmor i uživanje, dok je tu takođe i dvosed, kao i kupatilo koje je opremljeno umivaonikom i ormarićem sa ogledalom. U kupatilu takođe možemo videti brojne komade visoke tehnologije, poput ekrana osetljivih na dodir i kontrola svetlosti. Tu je takođe i ugradni tuš, koji je uvek opremljen najboljim proizvodima za negu.

S obzirom na to da se ovde nalazi trpezarija, nekoliko kutaka za čitanje i uživanje, verujemo da ćete lako zaboraviti da se zapravo nalazite u avionu. Dizajneri su koristili vrhunsku kožu nežnih tonova, kako bi kreirali perfektan ambijent i atmosferu.

Glavni foaje ovog aviona odvaja spavaću sobu od ostatka prostora, dok se tu nalazi i stepenište koje vas vodi do drugog sprata, gde se ujedno nalazi i soba za goste. Sekcija za zabavu je takođe spektakularna, sa sofom, masivnim TV ekranom i policom sa knjigama. U kancelarijskom i trpezarijskom prostoru se možete opustiti u neverovatno udobnim foteljama-

Letenje avionom definitivno dobija novo značenje, ako je ovo vaše prevozno sredstvo.