Invivo Air: Prva svetska avio-kompanija za degustaciju vina

Dolazak 2023. donosi dobre vesti za ljubitelje vina, jer će sada moći da kombinuju svoje letove sa ljubavlju prema vinu.

Očekuje se da će Invivo Air, prva svetska avio-kompanija vinarije, početi da putuje sledećeg januara. Kompanija je ideja Tima Lajtburna i Roba Kamerona. Iskusni duo stoji iza hvaljene istoimene vinske kompanije na Novom Zelandu, Invivo, i tako garantuje bogato iskustvo u ovom novom, vodećem poduhvatu.

Inauguracioni obilazak, zakazan za 31. januar, vodiće putnike od Oklanda do Kvinstauna avionom Invivo Air Saab 340.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Invivo (@invivowines)

Putnici će imati priliku da uživaju u degustaciji vina iz nagrađivanog asortimana Invivo, uključujući mešavine koje su kreirali irski glumac Grejem Norton i zvezda iz serije „Seks i grad“ Sara Džesika Parker. Degustaciju vina će stručno pratiti promišljen izbor lokalnih grickalica i kurirana lista za reprodukciju koju je stvorio suosnivač Inviva Rob Kameron, koji je vodeći gitarista lokalnog benda Razorback Road.

Dva sata nakon polaska, putnici će stići na živopisan aerodrom Kvinstaun, sa kojeg se pruža pogled na Remarkables i jezero Vakatipu. Zatim će se uputiti u jedan od najstarijih vinograda Inviva, Legends Terrace u Otagu. Uveče, gosti će uživati u raskošnoj večeri u luksuznom restoranu, koji prikazuje najbolje proizvode iz Kvinstauna i biće otvoren isključivo za putnike Invivo Air-a te večeri.

Da bi upotpunili iskustvo, Hilton Queenstown Resort and Spa sa pet zvezdica će organizovati smeštaj u sobe sa pogledom na susedno jezero.

Osnovan 2008. godine, Invivo je postao poznat po svojim vinima Sauvignon Blanc, Rose i Pinot Noir. Osvojio je 250 medalja i trofeja za svoja vina, koja se proizvode i u Australiji, Italiji i Francuskoj.

Što se tiče detalja letova Invivo Air, svaka karta košta oko 660 dolara i pokriva letove, iskustva, obroke, piće i prevoz. Prvi let je nažalost rasprodat, ali možete posetiti sajt avio-kompanije kako biste dobili informacije o novim rutama.

Luxury Experience