Emirates je sada jedina aviokompanija kojoj je dozvoljeno da služi Dom Perignon i druge šampanjce

Emirates je upravo postala još ekskluzivnija aviokompanija!

Luksuzna aviokompanija je nedavno potpisala ugovor da će na svojim letovima služiti najpoznatije šampanjce na svetu. Da, dobro ste pročitali! Trio mehurića uključuje Moet & Chandon, Veuve Clicquot i Dom Perignon. Prema ugovoru, Emirates će biti jedina komercijalna avio-kompanija koja će služiti šampanjac ova tri brenda od 2024. Aviokompanija je nedavno kupila prava koja će važiti najmanje godinu dana.

Dom Perignon će se služiti u prvoj klasi na svim rutama širom sveta, Veuve Clicquot će se služiti u poslovnoj klasi na rutama za Ameriku i Evropu, a Moet & Chandon će se nuditi u poslovnoj klasi na rutama za Afriku, Srednji Istočni i azijsko-pacifički region, uključujući Australiju.

Posvećena svojoj praksi posluživanja žestokih pića, avio-kompanija je uložila preko milijardu dolara u svoj vinski program u proteklih 16 godina. Za one koji nisu upoznati, Emirates Business Lounge Dubai ima čak i poseban Moet & Chandon bar, a šampanjac brenda je takođe dostupan za kupovinu putnicima u ekonomskoj klasi.

Pored ovoga, Emirates takođe poseduje sopstveni vinski podrum u Francuskoj koji navodno ima do 6,5 miliona boca i uvek iznova služi retka pića kao što je Dom Perignon Plenitude 2 na odabranim rutama kako bi putnici bili zadovoljni. Pa, ako ste obožavatelj mehurića Emirates može biti vaš najbolji izbor za sledeće putovanje.

 

Luxury Experience