Emirates airlines je spreman za digitalnu budućnost u Metaverzumu

Budućnost interneta je Metaverzum  - od mode do umetnosti, danas sve ima veze sa virtuelnim svetom.

Kako bi bio u skladu sa trendovima budućnosti, Emirates airlines je spreman da uskoči u grupu sa nezamenjivim tokenima, poznatim kao NFT, i drugim jedinstvenim iskustvima u Metaverzumu.

Sa fokusom na povećanje svog digitalnog dosega, avio-kompanija već ima prve projekte u pripremi, a lansiranje se očekuje u mesecima koji su pred nama. Entuzijasti će moći da se dočepaju i kolekcionarskih i uslužnih NFT-ova i niza drugih iskustava u Metaverzumu.

Komentarišući, šeik Ahmed bin Said, predsednik i izvršni direktor kompanije Emirates Airlines, rekao je: „Dubai i UAE krče put u digitalnoj ekonomiji, imaju jasnu viziju podržanu praktičnim politikama i regulatornim okvirima u oblastima kao što su virtuelna sredstva, veštačka inteligencija i zaštita podataka.”

On je dalje dodao: „Uzbuđeni smo zbog mogućnosti u digitalnom prostoru budućnosti i ulažemo značajna finansijska sredstva i resurse za razvoj proizvoda i usluga koristeći napredne tehnologije koje će doneti prihod, iskustvo brenda i poslovnu efikasnost.“

Pored toga, Emirates je najavio planove za prenamenu svog Emirates paviljona na lokaciji Expo 2020 u centar za svojevrsne inovacije. Mesto će dovesti talente iz celog sveta da ožive projekte avio-kompanije usmerene na budućnost, uključujući one koji se odnose na Metaverzum, NFT i Web3.

Prošle godine je Emirates airlines takođe najavio planove da lansira sopstvenu VR aplikaciju u Oculus Store kako bi korisnicima ponudili precizna interaktivna iskustva unutrašnjosti kabine na vodećem avionu kompanije Emirates A380 i avionu Boeing 777-300ER Gamechanger.

Najveća avio kompanija Ujedinjenih Arapskih Emirata, sigurno nije od onih koje će zazirati od inovacija!

Luxury Experience